Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ükspäe kui haamri jaagu juurest just torxi otsikuid juurde ostsin, siis pakuti löögi jaoks kangeid otsikuid.
ma põlgasin need muidugi ära tublisti kallima hinna pärast. teinekord peaks vast võrdluseks mõne võtma.
Postitused: 975
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Minu arvates löökkruvikeeraja kaks suurimat plussi ongi käe mitte väänamine ja otsikute säästmine. väikseid kipsikruve keerates võib-olla vahet väga polegi aga nt 6 mm kruviga väänab trell päris korralikult, eriti annab tunda nt redelil kruvini küünitades. Teiseks puudub pea täielikult otsa üle keeramise oht ja pärast saab kruvi ilusti lahti ka keerata. Arvan et ma ise kasutan kodus u. 90% löökkruvikeerajat ja 10 % trelli.
Ma ise ütleks et need Milwaukee otsad on ühed parimad mida ma kasutanud olen.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
(29-02-2020, 23:17 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Minu arvates löökkruvikeeraja kaks suurimat plussi ongi käe mitte väänamine ja otsikute säästmine. väikseid kipsikruve keerates võib-olla vahet väga polegi aga nt 6 mm kruviga väänab trell päris korralikult, eriti annab tunda nt redelil kruvini küünitades. Teiseks puudub pea täielikult otsa üle keeramise oht ja pärast saab kruvi ilusti lahti ka keerata. Arvan et ma ise kasutan kodus u. 90% löökkruvikeerajat ja 10 % trelli.
Ma ise ütleks et need Milwaukee otsad on ühed parimad mida ma kasutanud olen.
See löök kruvikas ka enda lemmik tööriist. Kasutusprotsent ka ilmselt sama. Aga mis nende kahe otsikuga juhtus ei oska kommenteerida. Võibolla ebaproffesionalne kasutus minu poolt...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
tuli just meelde, et löök kruvikeeraja on tegelikult üks teine riistapuu ka.
see, kuhu veits jämedamad otsikud külge läevad ja millele haamriga pähe virutatakse.
see riist on küll pädev asi.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Würth-i otsikute ja kruvidega pole probleemi kogenud. Odavama saasta ostmine ei ole odavam.
Postitused: 159
Teemad: 0
Liitus: May 2019
Maine:
0
Ryobi on väga hea kodukasutaja tööriist. Ainuke miinus on kobakas aku, muud paha ei ole. Ameerika maal on ta rohkem levinud.
Mul on elektri toitel ülafrees sellest firmast ja ühtegi paha sõna pole öelda. Ei konkureeri profiriistaga(liugurid liiguvad raskemalt kui 2x kallimatel profi masinatel) kuid nokitseja jaoks piisav masin
Postitused: 3,161
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Makita asjad otsustasid pisut lagunema hakata, taldlihvija tegi kummalist häält ja relaka lukustusnupp pani jooksu. Lihvija 5 aastat, relakas pisut vähem, aktiivne "kodukasutus".
Lihvijal ekstsentriku laager (kulumaterjal ) ja relakale nupp, tihvt ja vedru, kokku 7+, €. Kokku tunnike tööd ja lusikatäis tavotti. Arvestades mitteheaperemehelikku kasutust, siis pole põhjust kurta...
Punased juhtmega Makitad pidada päris korralikud olema, mugavused on küll ära jäetud, aga tugevusvaru on piisavalt. Hindu vaadates, jäävad "superturbopoweri´d" händi-hansapostidest ostmata.
Postitused: 1,408
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(27-03-2020, 10:23 AM)oliveer Kirjutas: Sooviks korralikku nurgitut leida.
- Kindlasti 90 kraadi (odavad bauhof jms omad ühesõnaga juba mängust väljas)
- 45kraadi nurk
- mõlemal pool joonlauda mõõdud
- pikemal serval hakkaksid numbrid jooksma kohe servast mitte paari mm kauguselt
- Metallist
Milline pood võiks sellist müüa?
Kui sellist mõtled siis Espakis peaks neid olema.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Sellel Bachol ei hakka ju nullist, Kapro oma peaks kõigile tingimustele vastama, kunagi müüdi Espakis neid ka.
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 975
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
See konkreetne bahco mingi tippkvaliteet ei ole, see risti laiendukipib logisema.
Postitused: 562
Teemad: 6
Liitus: Feb 2008
Maine:
13
27-03-2020, 15:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-03-2020, 15:55 PM ja muutjaks oli
maaks.)
Mul on kah see Bahco, midagi ei logise kusagilt - kui aju päris ära ei ole surnud, siis saab selle 10mm otsa kah liidetud :-)
PS Kätega töö tegemine ei ole minu igapäeva töö.