Postitused: 433
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
(17-03-2020, 00:14 AM)viplala Kirjutas: (16-03-2020, 23:59 PM)karpaadid Kirjutas: Ma ei ole loomapidaja, aga minu voodisse ei käi keegi kusemas ka. Kaasfoorumlasel soovitan kodule aknad/uksed ette paigaldada, või igal juhul jääb täpselt meelehärmi tekitanud olukorra võimalikkus segaseks. Kui mõni suvaline loom saab tuppa jalutada, siis süüdi on majaomanik, mitte loom.
Ei ole majaomanik süüdi. Ma hoian oma maja aknaid ja uksi just nii lahti nagu ma tahan ja kõik võõrad loomad killin rahus ja õnnes maha, alates rottidest, muttidest, lõpetades kasside ja elevantidega kes minu ja mu lähedaste elu või eluolu ohustavad mu enda kodus. Ja korduseks... kui kellelegi ei meeldi, siis tra hoidke oma lojused oma kodus. Las kusevad, situvad ja levitavad omi haiguseid seal mitte võõraste inimeste kodudes. Pole ühegi kassipidaja ütelda, kui kinni ma pean oma kodus uksi ja aknaid hoidma sinu kassiraipe pärast. Äkki laseks oma neli tiibetlast ka jalutama, hoidke oma uksed ja aknad kinni rsk.
Ma lähen ja joon nüüd suhkruvett natuke 
Tapmine teeb õnnelikuks....
Kurb.
Inimest eristab loomast empaatia võime.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 764
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
Ah krt kuskil kuu aega tagasi käis ka meil õuel ilge kassikepp, paari küla isased olid ühe naabrimehe emase jälle kätte saanud. Aknast vaadates muud polnud näha kui karvatuustid lendasid ja kui mõni pundist välja lendas kusi suure joaga kuhu juhtus. Võtsin loomatõrje pipragaasi ja valasin paari meetri pealt värvilise joaga üle. Läkastama hakkasin ainult ise, kõutsid tõmbasid keelega üle gaasitriibu ja ke....d edasi....
Ole veel humaanne
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(17-03-2020, 00:34 AM)diselist Kirjutas: Tapmine teeb õnnelikuks....
Kurb.
Inimest eristab loomast empaatia võime.
Ei tee õnnelikuks. Kas sügeliste tapmine teeb õnnelikuks? Ei tee ju, probleemi lahendus teeb õnnelikuks. Kas hiirte, rottide, muttide tapmine teeb õnnelikuks? Kah ei tee. Empaatiaga pole siin sittagi pistmist. Tahad õndsaks saada, hakka päästma neid kõiki, pane aga oma nr siia üles ja tule aga korja, alates kassidest, lõpetades rottidega. Kui ei, siis ela oma elu nii nagu heaks arvad aga hoia oma kõutsid kinni, sest teised inimesed ei pea sinu kasse kummardama, söötma, austama ja nende kust pesema ning nende sitta koristama oma isiklikus kodus. Tra kus on alles mõtlemine antud inimestele. Ma võtan endale kassi ja tal on kõik õigused kõigi inimeste ja kodude üle. HOIDKE OMA KURADI KUSEVAD KÕUTSID OMA KODUS! See ei ole inimõigus oma kassiraipega teiste elllu tungida ja õigusi hakata nõudma. Kui seda ei suuda, siis ärge võtke endale looma kelle eest te peate hoolitsema, lihtsalt ärge võtke, pole vaja hiljem halada minusuguste seljas, et ma julm olen enda eluolu kaitsel.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 5,114
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Viplala, Sa oled haige! Aga pole hullu, me kõik olema natuke veidrikud, mina saan Sind aidata! Ja Toomas, ise oled kassipidaja, katsu natuke emotsioone tagasi hoida! Kas on minul midagi viga, et minu võrkkiigesse ja mahtuniversaali kassid ja koerad ei käi kusemas ega junne jätmas?! Kas ma peaksin ennast kuidagi parandama, soetama endale võrkkiige ja WW bussi? Kas siin teemas tuleb lõpuks lahend ja viide sellele, et mõned inimesed on lihtsalt natuke paremad või neid lihtsalt ei kusta teiste imetajate poolt täis? Veel kord pöördun tagasi oma lemmik kalambuuri poole - loom tunneb hea inimese ikka ära! (muidugi on küsimus selles, kes meist on hea inimene?)
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Maine:
64
(17-03-2020, 00:43 AM)kass Kirjutas: Jälle nalja teema, minu rida! Lgp. Viplalale tuleks ja kuseks kasvõi südaöösel natuke kuhugi sussi sisse, nii tore mees ju!
Muide, see ei ole üldse nalja teema austatud ksf. Kõutside ebaviisaks kusepidamatus on suur probleem süütute kõrvalseisjate jaoks. Emased karvapallid näiteks ei leki nii palju kui just isased seda nii möödaminne harrastavad. Samas, peaks mainima, et isaste lekke probleeme lahendab eduliselt kastreerimine. Ma soovitaks seda kirurgilist lähenemist kindlasti proovida taoliste probleemide edaspidiseks vältimiseks.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,415
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
17-03-2020, 02:13 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-03-2020, 02:19 AM ja muutjaks oli
spitfire.)
Jutu jätkuks meenus lahe lugu.. mõned aastad tagasi asus üks noor toonekurg sõbra vara hävitama. Maja oli keldrikorrusega ja ühel päeval üks keldri aken sisse löödud. Peres 6-10 aastased marakratid, võeti need ette, tia need asjast midagi. Järgmine päev terve rida 6 akent puru. vtf ? Keegi ei tia midagi aga nähti, et mingi krdi toonekurg käis rind kummis mööda hoovi ringi. Laupäeval pere kodus, sõber kuuleb mingi mats käib ja killud järgi. Õues r*sk toonekurg ässa täis ja vaata krt, et kallale ei tule. No ajas kure minema ja uurib olukorda.. autol küljepeegel puru ! Hakkas siis targemate vendadega konsulteerima ja olukorrale mingit lahendit otsima a laupäev ikkagi.. Tolku miskit. Soovitati veel terve peegel kinni katta. Peres mitu autot, kattis kõigil peeglid kinni. No Pühapäev. Jälle läks hoovis mingi klopsimine lahti, vana siva olukorda uurima, mis nüüd ? Kurg materdab auto külge nii kuis jaksab, läheb paar sammu eemale ja uue hooga kallale. Ajas jälle kure minema, a see oli jõudnud juba auto külje ikka korralikult ära äestada. Noo ja nii edasi ... no naera puruks.
Siis esmaspäeval vana helistas kõik numbrid läbi, ise istus kurikaga keset hoovi, kurg vahtis 100m kaugemal ja tiirutas niisama ringi. Ja vana muudkui kõllab, iga kord anti uus nummer no jne.. ja tagasi. Ega ma ka enam ei mäleta kes ja mida, aga kokkuvõtvalt paluti terroristi pildistada. No saatis pildi ja kohe kõne tagasi, see kurg on kaitse all ja siin pole teha midagi, kahju küll.. Seletati viisakalt, et see on noor kurg, täkku täis ja kaitseb oma krt teab mida. Näeb peeglist teist kurge (no tegelikult iseennast) ja siis omaarust annab sellele piki pilongi. Soovitati autod ja kõik mis peegeldub regulaarselt kinni katta. A nii ei saa elada ju.
Iga päev ootasime uusi uudiseid kurerindelt, et jälle tigad püksi naerda. Ma ei mäleta mis asjapulk, aga keegi käis asja kohapeal uurimas kah, jättis targu auto vähe kaugemale, hoovi ei sõitnud. No ja kui "asi uuritud sai" siis avastas, et kurg oli vahepeal auto peegli jõudnud ära retsida.
Ja siis ühel päeval, kui sõber jälle tuli, me juba ootame suud kõrvuni, et nooo vana mis siis täna? Aga vana ei olnd üldse jutukas enam, rehmas aint, et täna kurg ei tulnud ja tegi mingit teist juttu. ..Sokkis midagi kassidest vist, või koertest, ma ka ei mäleta enam..
Postitused: 348
Teemad: 1
Maine:
11
Mul kah ümbruskonnas süüdimatuid kassipidajaid küll.Mul pole probleemi,kaks taksi hoiavad korra majas.Taksi maailmapilt väga lihtne,kassi koht puu otsas.Postiljon võiks muidugi ka puu otsas olla aga see sinder ei võta takse tõsiselt.
Postitused: 698
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
7
OT korras küsimus, et kust tuleb koerte (ajalooline?) viga postiljonide vastu? Kannavad kaasas liiga palju lõhnu? Enda maapiirkonnast mäletan kolme postiljoni - jala, jalgratta või autoga, ikka koerad küljes.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(17-03-2020, 11:04 AM)speedsta Kirjutas: OT korras küsimus, et kust tuleb koerte (ajalooline?) viga postiljonide vastu? Kannavad kaasas liiga palju lõhnu? Enda maapiirkonnast mäletan kolme postiljoni - jala, jalgratta või autoga, ikka koerad küljes.
Trükivärvi lõhn on koerale vastunäidustatud. Umbes nagu härjale punane rätik.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 698
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
7
Juba väga palju aastaid olid meil jahikoerad, kaks laikat ja kaks taksi, mitte unustades ka kassi. Ei mäleta, mis põhjusel ta meie kassipõlgliku elamisse tekkis aga lemmikloomana peeti ning tubastes tingimustes suutis koertega isegi kuidagi läbi saada.
Samal ajal tekkis külla kassikasvatus vms sündmus aga neid oli lõpuks päris palju. Vahel lahti olnud/pääsenud jahikoerad viisid selle leviku sisuliselt nulli. Inimlikust vaatevinklist kole aga loodus justkui ise likvideeris probleemi. Ühe väheste hulgas jäi elama meie oma kass, kes oli vaenuliku seltskonna tõttu emigreerunud kõrval tallu, kus ta aastaid hiljem vanadusse suri, siis kui koerad olid juba ammu ära kutsutud. Lihtsalt heietus.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
elektrikarjus?
mul vähemasti ei taha kiisud isegi hõredast karjaaiast läbi käia.
põlve soojendajaks võta pisem pitsu. lisaks põlvele teeb naabri kiisudele ka teraapiat.
nagu eelpool mainiti, õpetab nad kõrgel puuoksal istuma.