01-06-2020, 15:20 PM
Kas tänapäeval on ka kaubandusest saada midagi analoogset nagu NSVL aegne Gurman elektri pöördgrill?
(01-06-2020, 16:25 PM)HendrikR Kirjutas: Kuskilt saaks metallist hülsse/vahejuppi, et puidu sisse keerata millel oleks sisekeere(puidust käigukangi nupu jaoks)?
(01-06-2020, 16:25 PM)HendrikR Kirjutas: Kuskilt saaks metallist hülsse/vahejuppi, et puidu sisse keerata millel oleks sisekeere(puidust käigukangi nupu jaoks)?igast endast lugupidavast kinnitustarbeid müüvast poest. kas neetmutter, mis eeldab soovituslikult spets needitangide olemasolu, aga ise olen ka liiminud ja peab, või vahe hülss. keerad puitu sisse ja olemas.
(01-06-2020, 16:25 PM)HendrikR Kirjutas: Kuskilt saaks metallist hülsse/vahejuppi, et puidu sisse keerata millel oleks sisekeere(puidust käigukangi nupu jaoks)?Kui on vana käigukanginupp alles ja seda soovi parandada siis on võimalik edukalt see vana auk epoksit täis valada ja lõigata sinna uus keere. Või siis tervenisti uus nupp epoksist. Edukalt isegi teinud seda.
(03-06-2020, 20:25 PM)_rein_ Kirjutas:No ju ta ei ole siis. Teemandeid lihvitakse ka, ju needki on pehmed. Või siis on lihtsalt mehed nii kõvad.(03-06-2020, 17:36 PM)vant Kirjutas: Pindkarastatud lihvitud tapimaterjali kasutatakse seal. Pealt kõva kui kurat, seest kannatab puurida ja keermestada küll.Ma olen sellesse materjali liistusoont freesinud,niiet ei ole kõva midagi.
(04-06-2020, 22:59 PM)ratsoup Kirjutas: Olen jupp aega otsinud, aga seni edutult - Oleks tarvis painduvat ja kuumakindlat metalltoru, läbimõõduga ca 3/4 või 1 tolli. Nimelt vaja ümber ehitatud autorolleri heitgaasid mootori putkast välja viia. Vana jäik keevitatud summuti aretus põrus aga mootori ja raami omavahelise vibreerimise tõttu lahti. Seega tuleks mingi pehme lahendus aretada. Ilmselt on sellised asjad olemas, aga ma ei tea terminit, mille järgi otsida