26-11-2020, 18:31 PM
Lahti võtsin trelli ammu ja ei mäleta enam, kuidas asjad olid, aga ehk on see rõngas mootori pära ümber, et kaks kondensaatorit massis oleks?
(26-11-2020, 18:31 PM)Sten Kirjutas: Lahti võtsin trelli ammu ja ei mäleta enam, kuidas asjad olid, aga ehk on see rõngas mootori pära ümber, et kaks kondensaatorit massis oleks?Mootori kestaga nad väga tõenäoliselt olid mõeldud koos olema küll, vormistamine on küsimus.
(26-11-2020, 13:04 PM)rulli Kirjutas: Tundub, et Makita pole vahepeal akudrellide osas kvaliteedihüpet teinud. ka DDF485Z tuli juba uuena padruniga, mis võlli otsas kõveralt (10mm puuri amplituud puuri otsas oli 2-3mm). Ka 4,5x50 kruve lastes oli käes tunda, kuidas kogu drell vibreerib.
(30-11-2020, 12:57 PM)maaks Kirjutas: Tundub olema õige koht küsimiseks - kas on olemas head lahendust SDS puuri kinnitamiseks tavalisse padrunisse (3-e haaratsiga)?
...
(30-11-2020, 14:04 PM)v6sa Kirjutas:ka mina olen sds saanud muretult nt akudrelli tavapadrunisse ilusti kinni.on olemas ka ülemineku kus üts ots sds ja teine ots keere mis läheb drelli padrunisse,pista padrun otsa ja voilaa.mul autos isegi see olemas.(30-11-2020, 12:57 PM)maaks Kirjutas: Tundub olema õige koht küsimiseks - kas on olemas head lahendust SDS puuri kinnitamiseks tavalisse padrunisse (3-e haaratsiga)?
...
SDS padrun ja sellele sobiv saba padrunissekinnitamiseks? Kusagil poes olen säärast valmis asja näinud ka, aga kiire netiotsing ei andnud tulemust.
Kas kõnealune 3-käpaline ei suuda haarata kahelt poolt liistusoont nii, et puur tsentrisse jääb? Mu vana Metabo suudab, Makitadega lõpeb enne kannatus.
(30-11-2020, 14:30 PM)muska71 Kirjutas:(30-11-2020, 14:04 PM)v6sa Kirjutas:ka mina olen sds saanud muretult nt akudrelli tavapadrunisse ilusti kinni.on olemas ka ülemineku kus üts ots sds ja teine ots keere mis läheb drelli padrunisse,pista padrun otsa ja voilaa.mul autos isegi see olemas.(30-11-2020, 12:57 PM)maaks Kirjutas: Tundub olema õige koht küsimiseks - kas on olemas head lahendust SDS puuri kinnitamiseks tavalisse padrunisse (3-e haaratsiga)?
...
SDS padrun ja sellele sobiv saba padrunissekinnitamiseks? Kusagil poes olen säärast valmis asja näinud ka, aga kiire netiotsing ei andnud tulemust.
Kas kõnealune 3-käpaline ei suuda haarata kahelt poolt liistusoont nii, et puur tsentrisse jääb? Mu vana Metabo suudab, Makitadega lõpeb enne kannatus.
(30-11-2020, 18:50 PM)Kalts Kirjutas: Nii, käisin täna garaažis ja tuvastasin hästi toimiva kiirliite pesa mis on kompressori küljes, CEJN kirjade järgi.würth ja hydroscand, ise eelistan ka cejni kiirliiteid.
Kes meil CEJN-i müüb, ma mõtlen peale Stokkeri kus enamus on kirjaga "Tellitav toode, küsi tarneaega siit".
Kas meitel on müügil ka mõne muu tootja kiirliiteid jms. suruõhu kraami mis on CEJN-ga kvaliteedilt võrreldav?
(30-11-2020, 18:50 PM)Kalts Kirjutas: Nii, käisin täna garaažis ja tuvastasin hästi toimiva kiirliite pesa mis on kompressori küljes, CEJN kirjade järgi.Prevost võiks olla ka täiesti võrreldava kvaliteediga.
Kes meil CEJN-i müüb, ma mõtlen peale Stokkeri kus enamus on kirjaga "Tellitav toode, küsi tarneaega siit".
Kas meitel on müügil ka mõne muu tootja kiirliiteid jms. suruõhu kraami mis on CEJN-ga kvaliteedilt võrreldav?