Postitused: 52
Teemad: 0
Liitus: Sep 2019
Maine:
1
Jätkame samal teemal:
Tudengineiu, seekord küll vene keele eksamil, on päris lõpusirgel. Kiuslik professor paneb ette, et kui ka viimase küsimuse ära vastab, saab viie kätte.
Professor esitab siis oma arvates kavala küsimuse: mis on vahe huinjaal ja bizdetsil?
Tudengineiu vastab: vaata vanamees, üks minusugune ja kümme sinusugust on huinjaa, kümme minusugust ja üks sinusugune on bizdets!
Postitused: 685
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Jätkame rumalate naljadega:
Muulane on kodakondsus eksamil, küsitakse igasugu lihtsamaid ja keerulisemaid asju, eksami läbiviija ka paras kretiin.
Küsija: nimetage Eesti president ja valitsuse liikmed
Vastaja: mõtleb veidi ja paneb enamuse täppi
K: pange kirja Eesti hümni sõnad
V: on korralikult õpitud ja probleemi pole
K: nimetage kõik Eesti keele käänded
V: suure surmaga saab enam vähem vastatud
Kiuslikule küsijale ei anna ikka rahu ja tahab edasi torkida
K: kuidas algab Eesti rahvuseepos Kalevipoeg?
V: tekib kerge lühis aga siiski kusagil ajusopis tundub vastus olevat ja vastab soraval keelel: Anna mu kannel tagasi Vana M...".
Postitused: 685
Teemad: 72
Liitus: Apr 2005
Maine:
6
Huumorinurka sellepärast, et kontseptsioon ja need hääled kerivad suunurgad ülesse.
Postitused: 10,737
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Täietsi õiges kohas. Ootan huviga jätkuvideosid, kus sel roomajal on ees tera ja nügitakse mõnetonnist mullahunnikut või tõmmatakse kümnetonnist rege.
Aga pull asi iseenesest.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma vaatasin seda videot vaid niipalju, et näha selle all Kallase "geniaalset" avastust. Krt need seal ikka päris korras pole, kõik need pingviinid ja "ministrid".
Ma ei tea, mida teised siin foorumis arvavad (ma küll aiman), kuid kui see abielureferendum siin teemaks oli, siis tsiteerides kunagist pääministert: "tule taevas appi"- kas tõesti on nii palju priileivasööjaid sinna Toompeale vaja, et sellise jampsiga tegelda?
Naljanurka sobib see väga hästi, klounid sümboliseerivad üldjuhul ikka nalja.
Postitused: 2,646
Teemad: 263
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Ja mina olen kuulnud: даи мне балалайку, вана м....
Kuigi Каннель on ka täiesti sõnaraamatu sõna.
Vene keelega jätkates:
Õppejõud palub nais-õpilast:
Разложите квадратный трёхчлен.
Õpilane pungitab silmi ja punastab:
трёхчлен .... pазложите .... я даже представить не могу такого
Postitused: 98
Teemad: 1
Liitus: Dec 2020
Maine:
0
Joodik tuleb baarist ja talle läheneb kappkellaga mees. Solk põrkub mehega kokku, ta pillab kappkella maha ning kell kukub juppideks.
Mees hüüab: "Miks sa ei vaata, kuhu sa astud?"
Joodik vastab: "Miks sa ei kanna käekella nagu kõik teised?"