06-10-2021, 23:34 PM
Kass presidendiks!.... ei, ptüi ... Administraatoriks!!
(06-10-2021, 22:49 PM)kass Kirjutas: Mis veel meelde tuli - alles ksf! Karlarnold kiitis moderaatori tööd stiilis - koristab ära teie, raiskade, tatipritsimise jne, nüüd aga nõuab moderaatri poolt ajutiselt? mahakriipsutatud mahesõnalise ksf! kohest tagasitoomist foorumisse!?
(07-10-2021, 01:12 AM)13piisab Kirjutas: ...
tark postitaja vaatab aga kirjutatava üle. Võrdleb sisu teema pealkirjaga. Vaatab, kas postitatav tekst on faktipõhine või lihtsalt "mina arvan" või "mul on igav: vatrame õige millestki"-tüüpi jutt. Ning otsustab, kas on õige ja vajalik postitus õiges kohas.
...
(07-10-2021, 01:12 AM)13piisab Kirjutas: tark postitaja vaatab aga kirjutatava üle. Võrdleb sisu teema pealkirjaga. Vaatab, kas postitatav tekst on faktipõhine või lihtsalt "mina arvan" või "mul on igav: vatrame õige millestki"-tüüpi jutt. Ning otsustab, kas on õige ja vajalik postitus õiges kohas.Sõber. Mida aeg edasi, seda rohkem on arvajaid. Miks? Sellepärast, et neid kes asjast päris kindlalt teavad, neid inimesi ja oskajaid jääb järjest vähemaks. Juba praegu on meil igal pool palju arvajaid. Osad neist "arvavad" ja nad arvavad umbes täpselt oma arvamuse, kogemuse järgi. Neile ei saa seda pahaks panna. Ja inimestel on ka olemas oskus leppida teiste arvamusega, kui see ei ühti enda omaga. Teatud asjadega tuleb lihtsalt leppida.
(07-10-2021, 01:12 AM)13piisab Kirjutas: .......
kuna käesolev teema on teadupärast kassi oma, siis tuleb teda silitada: ka mu meelest on tema viimasel ajal (kahtlaselt) head palderjani saanud. Või mida sealt Konsumist saabki - igatahes väärt kraam ja loodetavasti seda jagub
.......
(14-10-2021, 23:50 PM)kass Kirjutas: Tere jälle!Uus aasta on õnneks ainult kvartali kaugusel. Loodetavasti teeb kodanik kass senimaani huumorialast koostööd sotsiaalmeedia staaridega Vello42, Türi Väino või hakkab Lugejakiri kaasautoriks-kirjasaatjaks.
Nüüd on nii, et mina "palun (ka) välja"! Mitte nii nagu siin viimati ""ükshundu, aga ütleme, et vähemalt sel aastal ma enam seda foorumit ei reosta, vaadake ise, kuidas edasi. Mina olen lihtsalt väsinud ja see foorum on ikkagi pigem vaimselt tugevatele konti mööda...
Kellelegi mingeid etteheiteid ei ole, lihtsalt võtan aja maha, vb kohtume veel kunagi järgmistel aastatel!
Tervitades, Priit
(05-11-2021, 12:58 PM)isandpauk Kirjutas: Pakun puusalt, et "paku mõistlik hind" ei olnud päris see hind, mida postitustes oodatakse.OK! Selline "hind" tekkis sellest ,et vältida arutelu mis viga et nii odav või hoopis, nii vana ja nii kallis.
(05-11-2021, 13:25 PM)13piisab Kirjutas: Just - kuulutused olid täitsa õiges kohas. Kui kuulutamise reeglite kohase hinna välja nuputad, ole aga lahke uuesti üles panema.tulevõru ostuhinna ja mille vastu vahetan oleks ka pidand panema!
(05-11-2021, 12:58 PM)isandpauk Kirjutas: Pakun puusalt, et "paku mõistlik hind" ei olnud päris see hind, mida postitustes oodatakse.