Postitused: 531
Teemad: 3
Liitus: Jan 2012
Maine:
6
Kaks akut peavad olema võrdselt laetud (vähemalt metabo puhul). Aeg-ajalt on ikka juhtunud et akud erinevalt laetud. Ühe akuga on see probleem välistatud. Muidugi küsimus tekib palju neid suuri ühe akuga tööriistu ikka kasutad, kui just ei ole näiteks elukutseline perfiraatori operaator.
Postitused: 1,361
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
01-10-2022, 11:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-10-2022, 11:55 AM ja muutjaks oli
pannkook.)
mis 125mm kettaid metallilõikuseks ostate?
Vaatasin et ehituskaubamajades küsivad Tyrolit Premiumi eest juba 2.50 letis.
Kas need Pferdid, mida Stokker alla euri müüb on mõistlik valik?
Postitused: 975
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Minu arvates on need pferdid ühed parimad kettad.
Postitused: 1,812
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
PFERDi kettad on lõikamise suhtes väga head, võiks öelda isegi et parimad, kuid õhematega peab relakat käest pannes ettevaatlik olema, jube kergelt murduvad katki. Teine miinus on külglihvimise puudumine, on mingi laki vms. kaetud.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Kiidan Tyroliti millimeetriseid.
Postitused: 56
Teemad: 1
Liitus: Apr 2019
Maine:
5
Tere, kuna viimasel ajal Makita kvaliteet enam ei kannata kriitikat siis peab hakkama midagi muud otsima(tean,et olen siin kiitnud varem Makitat aga eks inimesed ja asjad muutuvad) Töökaaslane tellis hiljuti uue Makita combokit-i ja ma pole senimaani veendunud, et see originaal on ?liialt kahtlane on kvaliteet juba uutel asjadel. Viimase aasta jooksul mitmed mu vanad relvad remondis käinud ja vahel juba kuu peale remonti laguneb asi uuesti ära.
Seega, mida võtta mida jätta? Sinine Bosch on väga levinud siin(Norras) aga minu meelest kohutav ergonoomika. DeWalt ka krdi raske aga see-eest kasutatakse jätkuvalt rauda mitte igasugu ümber töödeldud coca pudeleid. Aastaid tagasi sai kasutatud Hiltit palju, mälestused on head. Kuidas see tänasel päeval on?
Esimeses järgus vaja uut kruvikeerajat ja tava akutrelli kuna need mõlemad surid ära nädala jooksul. Peaks ikka jõudma 132mm toosifreesi ringi ajada trell ja kruvitsaga 6x120 kruve päev otsa lasta. Ehk, et päris asju on vaja.
Postitused: 56
Teemad: 1
Liitus: Apr 2019
Maine:
5
mind lihtsalt huvitab kas Hilti on jätkuvalt sama hea kui aastat 10 tagasi. Sai ikka päevast päeva nii tuliseks lasta, et käes ei püsinud, siis jahtumine ja uuesti kuumaks. Praeguseid - no nüüd siis endiseid - makita asju pole õieti leigekski lasknud.
480 üldse seisnud enamuse ajast, vaid puidu/metalli puurimiseks kasutatud ja betooni sisse kruvimiseks. muidu aga kõik kruvid ikka tärinaga sisse lastud. Hilti esindus mul kontorist 300m, Makitat müüvad siin Jula ja pm toidupoed ja valik on kehva. Ei taha põrsast kotis ka osta. Muidugi odavama otsa Makita on nii odav et võib pm ära visata kui katki läheb või kokku koguda ja Eesti remonti viia. Siin nende remont ei tasu ära ennast. Ja kui kallimat otsa vaadata siis saaks peaaegu sama raha eest juba Hilti...
Postitused: 1,361
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
minu kogemus on paraku veel kaugemast ajast.
Siis HILTI oskas teha perfosid ja rällakaid.
Akutrelli padrunid lendasid kõik laiali.
Mingi hetk olid Milwaukeed(AEG) tummised. Ei tea, kuda nüüd.....