Postitused: 2,895
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Eelmises postituses oli juttu ja ka pilt ventilaatori tiiviku kojast või difuusorist. Mainisin juba, et selline küll ei saa õige olla. Mul on Venemaal ka mõned fännid, kes jälgivad minu postitusi siin ja vaatamata sõjale teevad seda edasi. Nüüd üks neist kirjutas mulle, et kusagil, kellelgi on ka see Pobi mootoriga Volga olemas ja lubas pildi saata. Eks näe. Nagu siin ka juba jutuks on olnud, siis neid Pobi mootoriga isendeid tehti ainult 65 aastat tagasi (1957 a.) ja c. 2500 eks., millest valdav enamus olid taksod. Säilinud autod võib ühe käe sõrmedel üles lugeda.
Postitused: 5,862
Teemad: 745
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Aga jätkuvalt eksisteerib selle versiooni detaile sisaldav varuosakataloog, mis peaks olema iga restaureerimise algdokument.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,191
Teemad: 24
Liitus: Aug 2011
Maine:
28
Alamgrupp 1309. Pilti selles kataloogis kahjuks ei ole.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.
Postitused: 760
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Andke jällegi mulle andeks, aga ventilaatori koja peal värv jookseb nõnna koledasti...
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 1,850
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
M.R. Kirjutas:Andke jällegi mulle andeks, aga ventilaatori koja peal värv jookseb nõnna koledasti...
See ongi ajastutruu kvaliteet, üle ei tohi restaureerida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
17-01-2023, 00:22 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-01-2023, 00:33 AM ja muutjaks oli
Külahull.)
Nii hakkab silma, et ei saa mööda vaadata. Lõdvikud nimelt. See võrguga lõdvik on hulka hilisemast ajast, varasemalt kasutati sellise keeratud tekstiilkatte välimusega asju. Umbes ajastutruusid asju saab Soomest, Tamperest. Saan transpordiga soovi korral aidata. Radiaatorianduri plastkate tuli ka alates kuuekümnendate lõpust/seitsmekümnendate algusest kasutusele.
Lõdvikud
Ps. Pobil ja Gaz 69 käib generaatori pingutuslatil poldi alla sellin karpraua kujuline plekitükk, mitte seib. Seda oli ka näiteks Gaz veokitel. Hetkel ei suutnud leida Retrodetal lehelt vajaminevat.
Postitused: 4,469
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
52
Tsitaat:Ps. Pobil ja Gaz 69 käib generaatori pingutuslatil poldi alla sellin karpraua kujuline plekitükk, mitte seib.
Selline siis:
https://www.drive2.ru/l/597839657467654513/
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Siin lehel on muidu päris head kataloogid markide lõikes. Võiks iseenesest eeldada (mis on soolde sisenemise peapõhjus), et kui selle aastakäikude sama mootoriga isenditel on mingi detail mootori küljes, siis suure tõenäolisusega võib see leiduda ka antud sõidukil.
Postitused: 1,214
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
(19-01-2023, 14:20 PM)Formika Kirjutas: Geneka pingutus seib sai vahetatud.
Kas sel aparaadil käib isegi veepumba määrimine läbi tsentraalmäärdesüsteemi?
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(19-01-2023, 23:48 PM)Mossemees Kirjutas: Kas sel aparaadil käib isegi veepumba määrimine läbi tsentraalmäärdesüsteemi?
See on lihtsalt selline pumba versioon, millel nippel on toodud mugavasse kohta voolikujupiga. Olen näinud, omanud ja määrinud. Aastaid ei hakka arvama, mul oli algusotsa Pobeda küljes.
Üsna sarnane idee määritava sidurilaagriga.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.