Postitused: 4,748
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
23
Eks palju sõltub ka projekteerimis normidest,katla majadele ja tehnilistele ruumidele jäetakse niivõrd väke urgas,et sisuliselt kohati ei olegi võimalik mingit kvaliteeti teha just uutel majadel.
Postitused: 47
Teemad: 2
Liitus: Dec 2019
Maine:
3
Mingi aastaid tagasi vedasime uut 4x25 mm2-st maakaablit elamule, liitumispunkt liikus teiselepoole maja ja vana õhuvisang tuli maha võtta. Vana el.kilp asus II- korrusel, aga uus el.kilp pidi kunagi tulevikus tulema I korrusele ka teiselepoole maja, aga niikauaks ühendage see 25- ne kaabel vanasse siia kuulo harukarpi....Projekteerija on JUMAL, tema teab kõikse paremini ja et kuidas ei saa ühendada, et te ei taha ja ei oska seda tööd teha jne. Õnneks see oinas ei elanud seal sees ja pidi maja renoveerima hakkama, et väikse naginaga sai õeldud, et tulgu siis teised mehed kes oskavad ja sai lihtsalt kaabli ots sinna jäetud kuhu näitas.
Postitused: 4,748
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
23
Ok,vabandan ja parandan.Enamus on oinad.Eks see võib ka sellest sõltuda,et igal ameti esindjal omad nõuded ja ja teiste seadmete nõuetest ei teata lihtsalt.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Mul üürikorter kui tööl olen, värskelt renoveeritud. Elektrikilbis mitte üks kiri kaitsmete peal ei vasta tõele. Lakke armatuure pannes lükkasin enne juhtmed kokku siis sai teada näiteks, et suur tuba polegi Wohnzimmer vaid nende murdes hoopis Bad ehk vannituba jne.
Hea, et ma elektrikauge inimesena ei usalda juhtmeid lambist vaid proovin indikaatoriga järgi. Neue Ordnung nazõvajetsa.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 354
Teemad: 13
Liitus: Jul 2005
Maine:
2
Mul tööandjal uus ja päris suur maamaja, kus ikka aeg-ajalt tuleb mõnda lampi või pistikupesa näppida. Ühel hetkel tekkis kahtlus, et kirjad elektrikilbi uksel ja tegelikkus ei käi päris hästi kokku. Panin siis absoluutselt kõik tuled põlema ja hakkasin ükshaaval kaitsmeid kilbist välja lükkama. Oli üksjagu edasi-tagasi vantsimist ja kirjutamist, aga sain uue reaalsuse paika. Tööandja vaatas ka minu tehtud parandusi ja vangutas pead, et kui lihtne on omas kodus surma saada.