Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(15-05-2023, 10:13 AM)sugraM Kirjutas: Paar aastat tagasi keegi küsis Drillpro (makita analoog) mutrikeeraja ja ketaslõikuri kohta. Küsiks uuesti. Kas tasub osta või pigem vaadata ikkagi Makita poole?
Minul on nii löögikas kui relakas. Löögikas on lahja, kui pea igapäev vaja rattapoltide jaoks, siis peaks Makita kõige võimsama nö väikse löögika võtma.
Relakas on täitsa toimiv, vbolla vähe lahjem kui Makita oma aga hind on ka vastav. Määret tuli mõlemale juurde panna, kuna seda oli neis suht minimaalselt.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 119
Teemad: 7
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Mul on ka mõlemad olemas ja vahelduva eduga töötavad kodus kolmandat aastat.See aasta sattusid keerajale esimesed rattapoldid ühel rattal, mis ülejõu käisid(originaalse honda rattavõtme keerasin kah kõveraks), muidu on Makita 5a/h akuga kõik lahti tulnud, vahepikendusi ei tasu kasutada. Minu jaoks on oma hinda väärt(üks originaalaku maksis samapalju kui kaks tööriista).
Postitused: 135
Teemad: 8
Liitus: Oct 2008
Maine:
0
Relaka suutsin peale 3 aastast tööd ära lõpetada (mootori akupoolse otsa laagrikuulid eraldusid) Peale laagri vahetust käima läheb aga eks mähised said viga ning elektroonika sekkub ja lülitab asja välja. Soovitan, plaanin isegi uue tellida.
Postitused: 24
Teemad: 0
Liitus: Jan 2021
Maine:
0
26-05-2023, 09:21 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-05-2023, 09:24 AM ja muutjaks oli
meeterkeere.)
Maksimaalne amperaaš niipalju isegi minu jaoks määrav pole, sest palju ikka kodukasutuses keegi 300 ampirga keevitab, pigem on oluline töötsükli pikkus, eriti mõne suurema projekti juures kus pidev masina jahtumise ootamine võib pigem frustreerivaks kogu kogemuse teha. Ega ma ise ka olen "jääb pidama küll" ja "relakas ja värv" tüüpi keevitaja ja ega hea seade ka minust proffi ei tee aga pigem tahaks asja mis lihtsalt kestaks ja ei peaks mitu korda ostma.
Postitused: 2,234
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
elu on näidanud ,et kui keevitaja algaja ja aparaat ,noh ...... ,siis parim alternatiiv on korralik roostevaba elektrood .polaarsus katse exitus, sõltuvalt aparaadist.
Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Kas keegi kärcheri survepesurite hingeelu tunneb täpsemalt?
Üks K5 on ,töötab siis kui heaks arvab.
Nagu vool ei tuleks peale.
Korra vahetasin pihusti ära ,siis oli selge ,oli ainult madalsurve,lõi selle plastpihusti lõhki.Peale seda 3-4 aastat pole muret olnud.Nüüd lihtsalt mingi hetk ei reageeri üldse,siis järgmine päev võtad ,töötab ilusti.
Ei ole neid lammutanud ,mõtlesin ,et ei hakka jalgratast leiutama,küsin siit.
Esimene mõte oli ,et juhe kuskilt pooleks,aga tavaliselt hakkavad sellised vead juhtme liigutamisega märku andma.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:töötab siis kui heaks arvab.
Nagu vool ei tuleks peale.
Ega nad jurtsutamist salli, ikka pikalt tuleb lasta. Muidu surverelee kontaktid kuluvad läbi. Need ju ??? materjalist.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(26-05-2023, 18:40 PM)muska71 Kirjutas: Mul k3 juba garantii lõpus tegi sarnast pulli, mingi klapp või sarnane asi sees ja pidi määre kuivama
Sama jant üle elatud. Soovitan natuke YT uurida, ma enda omale leidsin ilusa täisjuhendi liikuva pildiga koos. Noaotsatäis vaseliini pärast vana määrde eemaldamist ja asi korras.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Ksf võttis ühendust ,kes igapäevaselt tegeleb sellega ,ja just täpselt nii ongi ,nagu te siin kirjeldate.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Kärheri puhul paneb mind imestama nende kvaliteedi tase,sest mul täiesti hobikasutus ja harva kasutan ja isegi garantii aega ei suuda klapp vastu panna ja ilmselt tehasest juba kuivalt kokku...
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(28-05-2023, 11:04 AM)muska71 Kirjutas: Kärheri puhul paneb mind imestama nende kvaliteedi tase,sest mul täiesti hobikasutus ja harva kasutan ja isegi garantii aega ei suuda klapp vastu panna ja ilmselt tehasest juba kuivalt kokku...
Rikki lähevadki need pillid mida harva kasutatakse.
Aquila captas non muscas.