Postitused: 1,349
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
kahjuks ei tulnud selle peale. oleks võinud sinna ühe hulpima jätta ju. Alumise korgi küljes oli miski vidin ka, aga selle külge puru polnud jäänud.
Kõik oli filtri ketastel...
Postitused: 2,104
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Uued tihendid Baltflexist ja käib jälle 2 inimpõlve.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 868
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
13-12-2023, 21:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-12-2023, 21:40 PM ja muutjaks oli
lauren.)
Nagu juba öeldud siis võta lahti ja vanade tihendite järgi uued panna, seal tihenditeks O rõngad. Üldiselt silindrid mis lugematud aastad seisnud on lekivad samamoodi.
Postitused: 4,695
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Kui säär tuksis siis selle saad uue traktori poest.Muud tihendid on kõik saadaval hüdropoes,kaku lahti ja mine poodi nigu kass poegadega,mõõdu järgi otsivad uued lääne 0 rõngad ja see mis on ümber varra see on tibla orginaalis o rõngas,aga hüdroskänn sauel pani minu silindrile spets riistaga spets manseti o rõnga asemele ja nüüd on silinder tihe aastakümneteks,vene sõnnikuga saad igaaasta vahetada...
Maine:
3
sitad rõngad küljes ja esialgu toimib. Leket ei tuvasta.
Kuidas sa neid plastikrõngaid tervelt paika saad? Ei panegi?
Vene saidil näitas et nuia keskel oli üldse kaks kummirõngast ühel....
Postitused: 4,695
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Pakun ,e täkki lääne omad...
Maine:
3
Mul selline jama ka, et masin läheb pidevalt lõhkuma. Avastasin, et pööreteregulaatoriruumi õli juurde valades sai korda, aga vaid mõneks ajaks.
Midagi seal ei toimi päris õigesti. Pöörded kõiguvad, kui ta arvab, et peaks abistama gaasiandmisega, siis teeb seda nii, et lükkab põhja ja nii, et korstnast sädemed väljas.
Kas seda regulaatorit OFFida ei saa, et tiomiks vaid see gaas, mida ise varbaga annad? Kündmas ma ei käi, transpordivahend pigem....
Postitused: 2,712
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Mis õli sinna sisse valada?
Tänapäevane täis sünt mootoriõli või käepärane punane ATF sobib?
Kui ammu pole vahetanud siis pesta diisliga läbi?
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.