Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Seda on ju tihti näha ka paljude uute mudelite prototüüpide ja selle näol, mis lõpuks müüki tuleb. Nii mõnigi auto näeb prototüübina äge välja, aga peale seda, kui raamatupidajad auto uuesti "disainivad", jääb algsest pahatihti järgi vähe või üldse mitte ning tänavaile tulevad ikkagi nuditud ja üksteisele sarnanevad autod, tihti sõltumata margist.
Siinse teema kohaseid autosid on aga alati huvitav ja äge vaadata, seda esiteks auto ehitaja/omaniku nägemuse tõttu disainist, samuti on paljudel autodel ka lahedaid tehnilisi lahendusi.
Peab vist ka ikka mõne Diskustom Magazine'i koju ära tellima, oleks midagi kõvasti huvitavamat ka lugeda-vaadata kui Autolehe elektriautode teste vms.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
26-03-2023, 14:30 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-03-2023, 14:30 PM ja muutjaks oli
DevilDeVille.)
Labane näide meie tänavapildist läbi mudeli elukaare - näidatagu üks peemvee kordaviis või kordakuus (või moodsal ajal ka kordaseitse), mis kuidagi nägijate nägemisnärvile talutav oleks. Kunstikaanonitest rääkimata. Aga mingitlaadi pasliku peakujuga humanoidid ostavad neid käkke isegi uuena lademetes. Mis omakorda loob võimaluse igatmasti ärevalt edukatele ärimiisudele, kes huiteabmitmendapõlve roimasid liisivad oma hiilgava tähelennu manifestatsioonina.
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
See Volga oli enne pehmelt öeldes propotsioonidest suht väljas, nüüd silma lausa puhkab.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(25-03-2023, 03:29 AM)Marko Kirjutas: Vanemate präänikutega arusaadav, samas viskab siin televusserist aegajalt igast põnevust ette. Võetakse täiesti uus auto ette, sunnitakse see seismajäädes vastu maad laskuma, üle mõistuse suurte rataste mahutamiseks tehakse tagaistet lühemaks jne.
Kirjeldatu vist Texas Metal projekt, ma näen, et nad teavad väga hästi, mida ja kuidas teha, aga kogu aeg kolgib kuklas küsimus - milleks ometi?
Tõenäoliselt olen liiga loll või vaene, et selle mängu ilu lõpuni tabada.
Kõige napakam on momeelest rattad mootoriruumis, sellele pole vabandust suutnud leida.
Kirjeldatu oli uuesti eetris DTX kanalil. Reede, 16. juuni kell 00:00. Kellel järelevaatamine võimalik, soovitan!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 99
Teemad: 7
Liitus: Sep 2010
Maine:
1
Ma kahjuks pinstriping'u teema üles ei leidnud aga vb on asjalik küsimus siia. Olen huvi ja imetlusega vaadanud, kuidas sa Jarmo jooni vead ja maru ilus tuleb. Aga mis sa siis teed, kui valesti läheb? El Camino kast on päris pikk, triip tuleb sinna küljele ka päris pikk ja kui lõpus käsi vääratab- tõmbad kogu paneeli ulatuses lahustiga maha? Või kui avastad, et juba kuivanud värviga on mingi defekt (kärbes maandus sisse või sai triip vale koha peale)?
Postitused: 86
Teemad: 3
Liitus: Aug 2016
Maine:
2
Käisin Tampere Hot Rod Show`l vaatamas, mida huvitavat selles maailmas toimub. Põnev oli! Ise ma suurt usa rauast ja kustomist ei jaga, huvi ikka euroopa autodel. Aga näitus oli äge, nii, nagu alati. Kohtusin ka Jarmoga, ajasime paar sõna juttu. Ikka vapustav, mida saab teha kindla käe, pintsli ja värvipurgiga! Ei tahtnud Jarmot kaua segada, sest huvilisi oli palju , kes tahtsid midagi küsida, midagi teada saada. Huvi Jarmo ja ta kolleegide tegemist vastu oli suur, kõik tegid ka väiksemaid töid kohapeal. Väga lahe! Edu, Jarmo!