(04-04-2024, 01:11 AM)miniest Kirjutas: Ikka nad jahuvad miskist müstilisest KIIMA eesmärkidest.
Maakeral moodustab CO2 vaid 0,04% ja kui me vähendaksime seda, 0,02% siis sureks juba taimestik välja. Kui meie osa sellest maailma 0,04% pidi olema 0.06% siis see teeb jalajäljeks tegelt 0,000024%
Vaata siin on selline nüanss, et need 0 koma kohad on mõnedes õrnades süsteemides tegelikult päris tähtsad.
Matemaatilise mudeli järgi pidavat siin mõnekraadisest maa keskmise temperatuuri tõusust piisama, et ookean aurustuks ja planeet elamiskõlmbamtu. Mis pole ka otseselt vale, sest kui jahtumist poleks, siis tekiks ilus kasvuhoonegaasi ahelreaktsioon. Õnneks üleval veel jahtub see kasvuhoonegaas maha, kondenseerub ja tuleb alla tagasi sama rõõmsalt. Veel.
Mis aga puutub automaksu vabandustesse, siis need pole kuidagi seotud ei veeauru ega co2 kartmisega, ei saa aru, kas valetatakse aind seepärast, et iseennast uksuma panna või siis sattuski sedakorda imbetsillide kamp sinna ülesse, kes päriselt ka usuvad, mida nad räägivad.
Nii DevilDeVille poolt kui ka minu poolt kui ka teiste poolt on öeldud, et hetkel on pretsedendi loomine. Selle tõestuseks saab tuua 30 ja 40 ala tekkimised kesklinnas - jah, ma olen teadlik, et omaviletsus on seda tegemas, mitte riik aga nagu erakond valitseb linna, valitseb ta ka riiki, vähemalt üritab ehk näite toomine õigustatud.
Nimelt nüüd juba räägivad, et kogu kesklinn 30 peale ja magistraalid 40 peale.
Juba selle kiirusepiirangu alguses oli näha, et rohepesukarud sinna suunas tüürivad. Sama läheb ka automaksuga, järgmine aasta 50, siis juba 75, sest hinnad juba teevad rallit tõususuunas jne jne jne, vabanduse leiab ikka.