10-04-2024, 09:39 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-09-2024, 11:49 AM ja muutjaks oli alrad.)
Manuaali ei loe
(10-04-2024, 10:09 AM)aavu Kirjutas:Kollane ratas on ehitaja vallatlus, selleks, et haaratsiga käru metsast kodupoole vedades, haakepead ära ei lõhuks. Samuti on parem haaratsi haakes pöörata, kui selle lõuad max kinni ei ole pigistatud. See oli algne soov, praktika seisab alles ees. Praktika ütleb, et tõkisratas oleks pidanud 10 sm. kõrgemal olema.Tsitaat:kõige lõpuks haaratsiga vedamise tõkis tiislile.Küll ma oma piiratud mõtlemisega ei saanud aru kahest asjast. Esiteks, kas ratas tiislil on selleks, et käru kohapeal 90 või 180 kraadi ringi pöörata koormarihmast sikutades ja teiseks kuidas kaks veopead kõrvuti lubavad vedajal üldse pöörata nii, et ei lõhu midagi ära. Nüüdseks siiski selgunud.
(10-04-2024, 15:08 PM)Marko Kirjutas: Panen kirja ühe ammu loksunud mõtte. Kui tõsta balanssiiri esirattad vedrude abil maast lahti (tühjal kärul) siis kas see parandaks natuke läbivust koormatuna sõites? Kergem takistuse peale ronida/veereda, kuidagi on selline mulje. Ehk on keegi midagi sellist katsetanudki?Et oleks kergem takistuse peale ronida/veereda, nihutatakse balanssiiri telge tahapoole.
(10-04-2024, 17:26 PM)Dikson Kirjutas:Seda siis juhul, kui on tarvis, et edaspidi liikudes lihtsamalt üle takistuse saaks.(10-04-2024, 15:08 PM)Marko Kirjutas: Panen kirja ühe ammu loksunud mõtte. Kui tõsta balanssiiri esirattad vedrude abil maast lahti (tühjal kärul) siis kas see parandaks natuke läbivust koormatuna sõites? Kergem takistuse peale ronida/veereda, kuidagi on selline mulje. Ehk on keegi midagi sellist katsetanudki?Et oleks kergem takistuse peale ronida/veereda, nihutatakse balanssiiri telge tahapoole.
(10-04-2024, 17:47 PM)tcumen Kirjutas:https://www.maine.gov/dacf/mfs/publicati...forest.pdf(10-04-2024, 17:26 PM)Dikson Kirjutas:Seda siis juhul, kui on tarvis, et edaspidi liikudes lihtsamalt üle takistuse saaks.(10-04-2024, 15:08 PM)Marko Kirjutas: Panen kirja ühe ammu loksunud mõtte. Kui tõsta balanssiiri esirattad vedrude abil maast lahti (tühjal kärul) siis kas see parandaks natuke läbivust koormatuna sõites? Kergem takistuse peale ronida/veereda, kuidagi on selline mulje. Ehk on keegi midagi sellist katsetanudki?Et oleks kergem takistuse peale ronida/veereda, nihutatakse balanssiiri telge tahapoole.
Aga kui on vaja et vahel oleks edepidi lihtsam, vahel tagurpidi, kuidas siis?
(11-04-2024, 17:17 PM)tcumen Kirjutas: Übervahva oleks, kui seda telge saaks lihtsal moel nihutada. Ektsentrikuga seda vist ei tee? Või siiski ....?
(12-04-2024, 14:39 PM)PlyVal64 Kirjutas: Jõuõlga tahad muuta et veeresuuna esiratta jõuõlg oleks pikem kui järgijooksva oma - siis ronib takistusest kergemini üle.Jah, just seda ma mõtlesin.
(08-05-2024, 09:22 AM)alrad Kirjutas: See vana 1990 a Legacy on mul tõstetud kõrgemaks ja veits suuremate ratastega, kui originaal.Hakkan oma 2013 a. XV müüma! 2,0 bensukas ja manuaalkastiga (190000 km läbisõiduga)
Sellist kõrgendatud katusega varianti pole ise enam liikluses trehvanud.
Tartu Subaru spets. arvas, et täna on minu kõrgendatud katusega Legacy ainuke mis veel liikluses osaleb!