(5 tundi tagasi)Marko Kirjutas: (8 tundi tagasi)ZIL 131 Kirjutas: (23-10-2024, 09:59 AM)ZIL 131 Kirjutas: Õhtuks on selge, kas saan "tellise" registrisse
Lootust anti.
Tehakse järelpärimine Euroopa teise otsa...
Päringu vastus Itaaliast on positiivne. Lubatud sõiduk registreerida.
Ei läinudki aastat
Näita meile ka, mis põnev asi on!
Tere õhtust, teravate elamuste nautijad!
Marko, oled ju juba vana kala, ei ole esimest päeva voorumis, mida Sa siit ootad? Ksf! Zil 131 on vaieldamatult ka vana kala, millalgi ta andis teada, et tal on vaja ilmtingimata endale soetada automobiil ZiL 131 ja siis alles läheb elu käima ja inimesed lendavad kuule...
Ma olen tõesti kuri ja halb inime ja vb ksf! ZIL 131 on väga hea suurte autode juhtimisel Põhjamaades ja muidu tore mees, aga mina ei ole seda kindlasti mitte kumbagitkigi, kuigi oskan sõita jalgrattaga ainult vasaku käega juhtides ja olenevalt jalgrattast ka isegi lahtikäsi ja keskmises joobes....
Siin on asi nii, et ksf! ZIL praktiseerib väga isikupärast ja spetsiifilist eneseväljendamise elektroonilist vormi, mis näiteks minu jaoks ei ole päris selgelt arusaadav. Muidugi mina ei ole mingi selle voorumi ega maailma asjadest arusaamise etalon ja kui inime tahab ja vaevub omi kaemusi ja läbielamusi siin voorumis kajastama, siis on ju väga tore! Muidugi veel toredam oleks, kui ka teised, vb minusugused vähe rumalamad ksf! - d ka saaksid aru, millest jutt või mis teoksil, siis oleks isegi veelgi toredam, aga see pole muidugi primaarne, tähtis on, et ksf! annab infot, emutsioone ja täidab meie ühist eesti vanatehnika infosalve millegagi (no ma ei tea, aga millegagi igal juhul täidab, aamen!)
Üldiselt, ea voorum, sitemaks ilmselt ei lähe (tegelikult ma olen siiski optimist, muidugi läheb veelgi), võib kusta, mul on projektid ka, aga ma siin neid muidugi ei kajasta, vähemalt selle vaimse seisundi korral, mis mul praegu veel on...