Autoregistri teema.

(28-11-2024, 22:59 PM)zazik Kirjutas:  
(28-11-2024, 10:29 AM)Telc Kirjutas:  Abipalve:

on auto, mille kohta register ütleb "kustutatud registrist kui riigist väljaviidud sõiduk"

Auto on reaalselt olemas, numbrid küljes, teh pass alles.

Kas sellele masinale on võimalik saada Eesti  transiitnumbrid, et see viia Ukrainasse.

Lahtiütlus: tegu ei ole minu, ega MTÜ Toeta Ukrainat autoga, aga pakutakse annetusena sellises õiguslikus vaakuumis sõidukit.

Kas treileri peal viimine tähendaks absurdset lisakulu? Nii peaks ju kõige lihtsam ja täiesti legaalne olema.

Üldiselt detailid lähevad siit teemast kaugele. Treilal viimine läheks tõesti kalliks ja keeruliseks, liiatigi on tegu aparaadiga mille BE treilatamiseks peab olema ette rakendada Wägew Weduk.
Mõnes vabateemas või privas võime edasi arutada.
Vasta

Protseduuriline küsimus.
Kui mul on nn. angaari aeg, kas selle juurde kuulub ka kontori aeg? Või tuleb see veel paberivormistamisteks eraldi bronnida?
Vasta

(29-11-2024, 09:49 AM)wax Kirjutas:  Protseduuriline küsimus.
Kui mul on nn. angaari aeg, kas selle juurde kuulub ka kontori aeg? Või tuleb see veel paberivormistamisteks eraldi bronnida?
Need on eraldi tegevused. Juhul kui kontori broneeringuteks aega õigel päeval ja kellaajal ei ole ja minek elavasse järjekorda, siis on kaval igaks juhuks kohapeal (esimene) kontori järjekorranumber vahetult enne angaariaega juba ette välja võtta. Võib olla olukord, kus pika järjekorra puhul jõuab angaaritoimingud ootamisaja sees ära teha. Siiski mina võtaks angaarist kontorisse tulles kohe ka igaks juhuks teise numbri ja seejärel alles jääks loteriid ootama, et kas esimesega vedas või mitte.
Vasta

(23-10-2024, 09:59 AM)ZIL 131 Kirjutas:  Õhtuks on selge, kas saan "tellise" registrisse Cool
Lootust anti.
Tehakse järelpärimine Euroopa teise otsa...
Päringu vastus Itaaliast on positiivne. Lubatud sõiduk registreerida.
Ei läinudki aastat Rolleyes
Vasta

Esmaspäeval käisin Tartu Mnt-s sõiduki kontrollis. Kõik läks väga libedalt ja kiiresti. Mingit tunglemist kusagil polnud, suhteliselt vaikne. Mingi hetk oli angaaris 4 sõidukit ja teenindajat, ja siis mingi hetk olin täiesti üksi oma autoga. Vormistama läksin pärast üldjärjekorra numbriga, Enne mind oli vaid 4 inimest. Vabalt saaks 3x rohkem sõidukeid ja tehinguid läbi lasta...
Vasta

(8 tundi tagasi)ZIL 131 Kirjutas:  
(23-10-2024, 09:59 AM)ZIL 131 Kirjutas:  Õhtuks on selge, kas saan "tellise" registrisse Cool
Lootust anti.

Näita meile ka, mis põnev asi on!

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(5 tundi tagasi)Marko Kirjutas:  
(8 tundi tagasi)ZIL 131 Kirjutas:  
Lootust anti.

Näita meile ka, mis põnev asi on!

Tere õhtust, teravate elamuste nautijad!
Marko, oled ju juba vana kala, ei ole esimest päeva voorumis, mida Sa siit ootad? Ksf! Zil 131 on vaieldamatult ka vana kala, millalgi ta andis teada, et tal on vaja ilmtingimata endale soetada automobiil ZiL 131 ja siis alles läheb elu käima ja inimesed lendavad kuule...
Ma olen tõesti kuri ja halb inime ja vb ksf! ZIL 131 on väga hea suurte autode juhtimisel Põhjamaades ja muidu tore mees, aga mina ei ole seda kindlasti mitte kumbagitkigi, kuigi oskan sõita jalgrattaga ainult vasaku käega juhtides ja olenevalt jalgrattast ka isegi lahtikäsi ja keskmises joobes....
Siin on asi nii, et ksf! ZIL praktiseerib väga isikupärast ja spetsiifilist eneseväljendamise elektroonilist vormi, mis näiteks minu jaoks ei ole päris selgelt arusaadav. Muidugi mina ei ole mingi selle voorumi ega maailma asjadest arusaamise etalon ja kui inime tahab ja vaevub omi kaemusi ja läbielamusi siin voorumis kajastama, siis on ju väga tore! Muidugi veel toredam oleks, kui ka teised, vb minusugused vähe rumalamad ksf! - d ka saaksid aru, millest jutt või mis teoksil, siis oleks isegi veelgi toredam, aga see pole muidugi primaarne, tähtis on, et ksf! annab infot, emutsioone ja täidab meie ühist eesti vanatehnika infosalve millegagi (no ma ei tea, aga millegagi igal juhul täidab, aamen!)

Üldiselt, ea voorum, sitemaks ilmselt ei lähe (tegelikult ma olen siiski optimist, muidugi läheb veelgi), võib kusta, mul on projektid ka, aga ma siin neid muidugi ei kajasta, vähemalt selle vaimse seisundi korral, mis mul praegu veel on...
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: Mart Laanelepp, 5 külali(st)ne