(Seda postitust muudeti viimati: 27-02-2014, 00:05 AM ja muutjaks oli Kadjakas.)
(25-02-2014, 11:22 AM)viplala Kirjutas:
Kaasfoorumlased eelpool tundsid huvi, millest tegelikult jutt käib tolles miideos. Alul juhitakse noorte tankistide tähelepanu tanki juhtimisel tehtud vigadele. Ilmselt võetakse kokku just lõppenud praktilist osa. Kuidas sõideti ja kuidas peaks sõitma. Viimases kolmandikus võetakse õpilaste õppimisvõime kokku vahva kujundiga: tsirkuses sõidab karu üherattalise jalgrattaga... Teie, üheksateist-aastased noormehed, ei suuda tankiga sõitma õppida!?
EDIT: Muuseas, lause "Tsirkuses sõidab karu üherattalise jalgrattaga." pikkis kõneleja lohakat naisterahvast märkiva sõnaga kuuel korral. See on ka venelase kohta märkimisväärne saavutus.
(26-02-2014, 23:56 PM)Kadjakas Kirjutas: Muuseas, lause "Tsirkuses sõidab karu üherattalise jalgrattaga." pikkis kõneleja lohakat naisterahvast märkiva sõnaga kuuel korral. See on ka venelase kohta märkimisväärne saavutus.
Aga mitte selles pole küsimus. Kaegem lähemalt esimesel pildil numbrimärgi kohta. Mu vana silm võib küll läheda maa pealt petta, aga tundub, et võistleja ise tarbib kütuseks meie rahvusjooki? Või valab paaki?
Aga mitte selles pole küsimus. Kaegem lähemalt esimesel pildil numbrimärgi kohta. Mu vana silm võib küll läheda maa pealt petta, aga tundub, et võistleja ise tarbib kütuseks meie rahvusjooki? Või valab paaki?
Ei,kindlasti mitte.
Aga vaadake,paljud inimesed surevad tundmatutena ja nende inimese elu kõige suurem sündmus saab kajastatud Sakala eelviimasel leheküljel..................... Kokkuhoidlik ja tubli Mossemees sai oma teoga kolmandale leheküljele! Mida peab tegema see inimene,kelle teod ja elu satuks hetkeks esimesele leheküljele....?
Võibolla peab olema poliitik,kellele rahvas "suurest katlast" kulbiga leent annab.....
jõudis see lugu nüüd ka Postimehe viimasele leheküljele
kuidas nüüd hinnata teo väärtust
ajaleht on küll kõvem aga lehekülg siiski viimane
Ei,kindlasti mitte.
Aga vaadake,paljud inimesed surevad tundmatutena ja nende inimese elu kõige suurem sündmus saab kajastatud Sakala eelviimasel leheküljel..................... Kokkuhoidlik ja tubli Mossemees sai oma teoga kolmandale leheküljele! Mida peab tegema see inimene,kelle teod ja elu satuks hetkeks esimesele leheküljele....?
Võibolla peab olema poliitik,kellele rahvas "suurest katlast" kulbiga leent annab.....
jõudis see lugu nüüd ka Postimehe viimasele leheküljele
kuidas nüüd hinnata teo väärtust
ajaleht on küll kõvem aga lehekülg siiski viimane
Täielik läbikukkumine siis Postimehe poolt. No ja mida siin loota ongi,kui Sakala omad loo ennem trükki saavad......
Iga noti järel kastad plaadi korraks otsapidi õliämbrisse.
Saavad kõik asjad määritud. Püksid, käed, midagi veel...
Mis mulle hirmu peale ajas, oli lötendav kett ja spetsialisti vasak käsi on ka alasti. Kui kett peaks maha tulema, on sõrmekestel aia-aia
Relakal pole ju sidurit ka? Otseühendusega kettsaag võib ootamatu oksakoha peale väga peruks ära minna minu meelest (eriti otsaga lõigates). Seda enam, et lüliti on lukustuv ja pole päästiku tüüpi.
(01-03-2014, 00:25 AM)Marko Kirjutas: Tehases kettsaeks vormitud 2KW elektrimootor nii kiiret lõiget igatahes ei tee. Natuke edasi arendada, saab asja küll.
Nott paistab üpris pehastunud olema. Sellepärast ka sihuke saagimiskiirus...
(Seda postitust muudeti viimati: 01-03-2014, 11:43 AM ja muutjaks oli raivo45.)
(01-03-2014, 00:32 AM)zazik Kirjutas: Relakal pole ju sidurit ka? Otseühendusega kettsaag võib ootamatu oksakoha peale väga peruks ära minna minu meelest (eriti otsaga lõigates). Seda enam, et lüliti on lukustuv ja pole päästiku tüüpi.
Peabki peruks minema kui otsaga lõikad. Nn tagasilöögi nurk on seal, sellest peaks iga sae ohutusjuhendis viide olema ilmselt.