Hinna arvutamise retsept on lihtne.
PANE NÜÜD TÄHELE
1.Kaalud ratta ära.
2.Vaatad metallikokkuostu hinna ja korrutad kahega.
Ja ongi müügi summa käes.
2x parem hind kui muidu suudad saada.
Neid "ebays maksab kümme milli" mehi on nähtud küll.
Sellised vennikesed müüvad pool aastat oma sodi kuskil kohalikus foorumis utoopilise hinnaga, siis solvuvad ja viskavad asjad vanarauda.
Tahad teada ka "ebay miljonite" retsepti?
Vähemalt kaks keelt peale meie emakeele + 10 aastat tööd ja kauplemist+ isiklik kollektsioon mis on piisavalt arvestatav et tekiks ka teistel kogujatel sinu vastu huvi ja et teised näevad et tunned oma ala.
Ja arvestatava kollektsiooni tekkimiseks on vaja jällegi kümneid aastaid.
Ma arvan et õpipoisi ja meistri vahele jääb umbes 20 aastat.
Selle ukse võti mis avab sinu tee pudru mägede ja piima jõgede juurde on teiste kogujate käes ja see avaneb väga väga aeglaselt.
Ma loodan et sa said aru, ainult raha pärast pole võimalik seda teha, sa matad kordades rohkem alla kui tagasi saad.
Oleneb alast, lõpuks on sul kümneid kordi nii palju raha seal kollektsioonis kui keskmise eestlase maja ja auto maksavad.
Sul kas on see haigus või pole, raha tambivad haiged mehed omavahel, vahet pole kus riigis nad elavad.
Lihtsam on saada viis korda järjest lotovõit kui selles mängus täitsa rohelisel mehel arvestatavaid summasid teenida.
Vot selline lugu, kuigi samas kui ma vaatan siin oma kümmet postitust millest enamus on tuvastamise teemas siis tekib küsimus, kumb meist siin rohelisem on ja kes siin keda õpetada tohib....