Postitused: 1,014
Teemad: 223
Liitus: Feb 2004
Maine:
9
Kas Emkal oli kasutusel selline klemmliist juhtmetele?
vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Postitused: 754
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Ma väga vabandan, aga see silt mootori küljes, kas see on mingi peenem uumor?
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Neid Fordi V8 mootoreid tehti igavesti paljude teiste asjade peale ka alates veoautost ja lõpetades generaatori ja veepumbaga.
Muuhulgas mässasid ka sõjaväelased nendega.
Peaks liikvel olema veel piisavalt ja remonditakse neid seniajani ilmselt ning sildil olev asutus on ilmselt ploki puurinud remontmõõtu.
Silt muidugi ajastutruu pole, kuna siis ei pruukinud ollagi sellist asutust olemas.
Justui mäletan nagu oleks Brasiilias neid 1990 aastani tehtud.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kui juba sildijutuks läks, ma küsin siis ka - kas CoMoCo on ikka õige kirjaviis? Põgus otsing ei anna midagi, silm on ka harjunud ikka FoMoCo kombinatsiooniga.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
38
18-12-2022, 20:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-12-2022, 22:08 PM ja muutjaks oli
M.R..)
Eee... ma nagu seda õigekirjavärki pean silmas...
Muidu aetakse taga juhet ja polti ja mutrit ja paenet ja riiet ja mustrit riide peal ja mida kõike veel.
Õigekiri, see on nagu kung-fu, seda kasutavad ainult tõelised meistrid...
Veelkord palun vabandust.
P.S.
Peale Co.Mo.Co. on valesti kirjutatud ka Autorized.
Võiks olla nii
Authorized FOMOCO või FoMoCo
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 622
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
18-12-2022, 22:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2022, 00:36 AM ja muutjaks oli
rollfix.)
Vaatasin minagi seda silti mõned tunnid tagasi ja hämmeldusin puuduste üle. Sildi laius ei andnud vististi ,,H,, tähele piisavalt ruumi. ,,Co,, tundub täielik fopaa.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
M1V8 tehti aastatel 1938 - 1940. Lugege postitust nr 1 siis seal on kõik kirjas.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Kui ma nüüd õieti mäletan, see juba aastaid tagasi, sai USA-s Fordi fännidega juttu aetud ja uurisin mootori numbri kohta. Räägiti et plokil numbrit ei olnud, oli silt mootori edeosas. Ise pole seda kunagi kuskil näinud. Muidugi kui mootor peal, siis polegi teist õieti näha. Lubati saata ja selline ta tuli. Ümbrikus, Jõulukaardi vahel. Mootori piltidel pole ka neid silte näinud. Võibolla tuleb küljest ära võtta. Pole silti, pole probleemi. Kunagi üks suur juht ütles nii oma inimeste kohta.
Maine:
38
19-12-2022, 09:04 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2022, 09:34 AM ja muutjaks oli
M.R..)
Pealiskaudne ilmavõrgu kammimine andis, et COTE Motor Company oli justkui Ferndale aadressil, sildil on Boston kirjas.
Mulle isiklikult tundub see silt olema võõrkeha selle mootori küljes, vaatamata isegi kirjavigadele.
On see kleeps või tükk alumiiniumplekki? Kui plekk siis kas tekst on pressitud või kaasaegne fotoresist, laser vms?
P.S.
Vabandust, Detroit-i asemel on siiski Boston.
Postitused: 304
Teemad: 34
Liitus: Jun 2004
Maine:
4
Cote Motor Co tegeles Fordi mootorite kapremondiga ja müüs taastatud mootoreid.