(21-07-2023, 12:41 PM)roosteuss Kirjutas: Mind häirib kilovati põhises maksus see ,et mingi elektrikas millel on passis 90 kw ja kihutab sajani nelja sekundiga aga mina oma poole kergema 110 kw autoga kulutan selleks kaks korda rohkem aega .Ei tea kas mu auto on rikkis või?
Tundub, et automaksu valguses ongi tagumine aeg oma sisepõlemismootoriga auto saata pressi alla.
(21-07-2023, 12:43 PM)Marko Kirjutas: Mida sa endale lubad, kasvatamatu kutsikas?
Kui Teil on isiklikult midagi minu vastu, siis saame kokku ja ma annan Teile õppetunni.
Kasi minema tähendab täpselt seda sama, millest
olen rääkinud ka varem, et kui ikka enam ei kõlba Eestis elada, kaduge siit.
(21-07-2023, 12:43 PM)Marko Kirjutas: Juba paar päeva tagasi oli tunne, et peaks reitingupalli tagasi võtma, nüüd teen ära.
Kui Te arvate, et mingi pall või Teie arvamus mind kotib, siis olete eksiteel. Minupärast minge sinna ja laduge miinuseid nii palju kui tahate, kui see Teie ego tõstab. Minu käsi ei tõrgu kirjutamast seda, mis minu meelest on õige.
(21-07-2023, 12:44 PM)DevilDeVille Kirjutas: Mingid uutmoodi hääd sünapsid peavad olema, mis võimaldavad sedalaadi ideede õilmitsemist, et on okei karistada kõigi seisvate autode omanikke selle eest, et keegi kusagil on omakäeliselt autot osastanud.
Hetkel on registris peatatud kandega sõidukeid ca 290 000. Mis te tahate väita, et nendest enamus pole teise ilma saadetud ebaseaduslike lammutajate poolt?
(21-07-2023, 14:16 PM)2715 Kirjutas: Nüüd ma tahaks küll seletust et kas sa tahad seadustada inimeste karistamist asja eest mida nad teinud ei ole?
Millisel põhjusel, peale ebaseadusliku lammutamise, on need fantoomid registrisse siis tekkinud? Varastatud sõidukitest, mille registrist kustutamisega autoomanikud ei viitsi tegeleda,
me juba rääkisime.
(21-07-2023, 14:16 PM)2715 Kirjutas: Selleks on meil olemas ametkonnad kelle pädevuses on mõelda välja kuidas saab inimesi karistada kui nad midagi ebaseaduslikku on korda saatnud.
Täpselt, need ametkonnad ongi analüüsi tulemusel leidnud, et automaks on ainuõige lahendus fantoomiprobleemile. Kui Teil on paremaid ideid, laduge aga lagedale.