20-07-2013, 16:09 PM
Arrogance diminishes wisdom !
(20-07-2013, 22:38 PM)maitus Kirjutas: Selline lahendus kuluks aga ära paljudele ehitajatele, kel objektid mööda eestit laiali on- säästaks tohutult aega ja kulutusi..
(21-07-2013, 01:08 AM)Janka Kirjutas: Ehitajatega on enamjaolt see hale mure, et tööandjailt olen siiani kuulnud sõnapaari - "kuradi memmekad!" Ei taha nad seal kuudis kohe kuidagi püsida, iga päev kodu ja objekti vahet sõeluda on justkui rohkem mokkamööda. Mis siis, et vahemaad sageli 70-ne ja ka 100 kildini küündivadJust.. olen täpselt sama meelt.
No ja kui püsivadki, siis pole sageli hommikuks jälle kellestki kainet töömeest.
Seega nokk kinni, saba lahti...
A kui ise oled direktor, meister ja lukksepp (pottsepp, kingsepp...) ühes isikus, siis mu arust ka ideaalseim variant on ikka oma kodu kaasas tassida või õigemini siis juba oma koduga ringi liikuda.
(20-07-2013, 22:38 PM)maitus Kirjutas: ... Selline lahendus kuluks aga ära paljudele ehitajatele, kel objektid mööda eestit laiali on- säästaks tohutult aega ja kulutusi..Eks "kuut" sellepärast ka tehtud sai. Pakutakse ka objektil öömaja, aga mulle meeldib omaette olla. Kõik on käepärane - täpselt nagu kodus.
(20-07-2013, 10:48 AM)motamees Kirjutas: ... Taha kongi panin ühe lisakilbi, kus UPSi aku sees. See hoiab voolu stabiilsena pikas juhtmes ja on ka väike varu...
(03-08-2013, 22:34 PM)motamees Kirjutas: Käigu vahetamisel hakkab masin tõmblema. teise ja kolmanda käiguga rohkem, neljanda viiendaga vähem.
(03-08-2013, 23:22 PM)pen.skar Kirjutas: Kardaanil nuutühenduses või ristis telglõtk(või ka sillaflantsis). Läheb tasakaalust välja ja mingil kiirusel resonantsi. Matsti siduri andmine korraks rikub resonantsi.
(04-08-2013, 10:43 AM)aavu Kirjutas: ...Pakun GAZ 51 pealt kogemust. Kui gaasijalg pole toetatud väikese varba poolse osaga seina vastu vaid on lihtsalt gaasipedaalil, siis hakkab seesama jalg iga jõnksaku peale neid jõnkse võimendama...Umbes selline sümptom jah. Olen aga proovinud nii ja naa. Proovisin isegi näpuga mootorit jõnksutamise ajal. No ei liigu nii palju, et lahtised padjad peaks seda põhjustama.
(04-08-2013, 14:30 PM)v6sa Kirjutas: ...on manuaalkasti puhul gaasihoovastikus gaasiamort, mille ülesanne on hooavstiku elamist leevendada...Sellist amorti pole mul kusagilt võtta. Asja peaks aga ära ajama kõriga gaasitrossi paigaldus.
(05-08-2013, 18:15 PM)ahtos Kirjutas: Kas termostaadi taha ei jää ehk õhukorki...Kui panin uue "pimeda" termostaadi, siis oli asi päris hull. Vana termostaadil on tilaga klapp.