Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Ma olen aru saanud,toetudes vanade bussijuhtide mälestustele,et see tagumine uks oli enamasti nuhtluseks. Sellepärast keevitati ta kinni.
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Tehasest tulnud 672m bussil oli ka tagumine.
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 212
Teemad: 10
Liitus: May 2006
Maine:
1
Selline videos nähtud bussiremont ei allu tavalistele majandusseadustele (võimalik ainult Venemaal) Algsest bussist jäi järele ainult mootor ja raami eesmine osa.
Käsitöö on kordades kulukam kui konveiertootmine.
Postitused: 606
Teemad: 191
Liitus: Jan 2006
Maine:
20
Võimas ettevõtmine ja tubli töö! Mina võtan mütsi maha selliste meeste ees ja mönuga!
Postitused: 282
Teemad: 11
Liitus: May 2005
Maine:
12
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Ole nüüd hea ja räägi meile seda,et mis kvaliteediga on need plekitahvlid mida kasutad. Mingi aeg liikus vene plekki mis peale vihma kohe rebaseks tõmbas.... sai isegi tehtud sellest oma kaubikule külgi. Painutada kannatas kenasti aga hirmsasti roostetas. Kas praegu liigubki midagi kvaliteetsemat? Midagi kerge vasesisaldusega.....
järsku.
T.
Maine:
12
Ei ole neid plekitahvleid õue vihma kätte tassind, sellepärast ei tea ka kuidas roostetavad. Bussi küljed saab aga korralikult seest ja väljast värvitud ja vaevalt nad siis vihma käes kohe rebaseks tõmbab. Muidu tundub korralik värk olevat.
Postitused: 212
Teemad: 10
Liitus: May 2006
Maine:
1
see buss peabki roostetama, muidu pole originaal.
86-da aasta sügisel vene kroonus sain uue paz-672, kahe uksega muide, tsiviilvärvides, kollane valgete triipudega.
Kevadeks oli akendeni kogu värv maas. See oli kogu selle partii busside viga, nägin veel palju selliseid.
Niikui voolikust (kõrgsurvepesuritest ei teadnud keegii midagi) vett peale lasid, tulid suured latakad värvi maha.
Viga oli selles, et setsimehed olid unustaud pleki enne värvimist puhastada. Plekk oli konserveemismäärdega koos.
Maine:
12
Tere!
Kuna veebruari keskel tuleb minna Pihkvasse ja Piiterisse bändiga mängima, siis küsiks asjatundjate käest, kus on sellised poed, kust saaks paz-le asju osta. Link bändi tegemistest all.
Ette tänades, Indrek.
Postitused: 85
Teemad: 12
Liitus: Sep 2008
Maine:
1
ma küsiks sedasi,et kas ei ole ehk mõtekam kasutada tänapäevaseid lahendusi? ma mõtlen pleki liimimist!!!! Vanema generatsiooni mehed kindlasti ahhetavad ja arvavad,et ma olen lolliks läinud ...... Olen ise sel alal ja tean millest räägin.Mehed Tänapäeva metalli liimid võtavad ikka suu lahti kui ise näed,milleks need võimelised on.Ei ole karta mingit roostet ja pleki ära tõmbamist. Ainukle asi jah see liim maksab omajagu ja seda läheb sellise bussi peale päris hea kogus.
aga just tahvlite liitekohad jne....
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Väga mõnus projekt! Loen suure huviga ja soovin palju edu!
Almost Again