Postitused: 1,164
Teemad: 121
Liitus: Jun 2003
Maine:
4
Mulle väga meeldib tulemus, olen kaua mõelnud ise midagi sellist teha aga siiani kõik muu vahele lennanud.
Poritiivad oleksin ise ka spruuniks värvinud või puidumustrilise kilega katnud aga see ei muuda ilusat matkakäru tulemust.
Postitused: 2,523
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
56
(29-08-2017, 10:29 AM)nymmik Kirjutas: Poritiivad oleksin ise ka spruuniks värvinud või puidumustrilise kilega katnud aga see ei muuda ilusat matkakäru tulemust.
Puidumustriga kile või aaderdamine oleks, jah, asi.
Liitus: Apr 2004
Maine:
5
30-08-2017, 06:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-08-2017, 06:27 AM ja muutjaks oli
vanapagan.
Muutmise põhjus: .
)
Ilus asi tuli välja küll aga selle tarbimis väärtusest ma ei saa kuidagi aru. Milleks oleks seda hea kasutada? Kas sinna saab vihma eest varjule ka minna või ongi ainult lõbusatele matkasellidele võileibade vedamiseks? Kuidagi madal tundub ja aknaid polegi, istud seal sees kõveras nagu koerakirp ja välja ka ei näe et millal ilm ilusaks läheb.
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
(30-08-2017, 06:25 AM)vanapagan Kirjutas: Ilus asi tuli välja küll aga selle tarbimis väärtusest ma ei saa kuidagi aru. Milleks oleks seda hea kasutada? Kas sinna saab vihma eest varjule ka minna või ongi ainult lõbusatele matkasellidele võileibade vedamiseks? Kuidagi madal tundub ja aknaid polegi, istud seal sees kõveras nagu koerakirp ja välja ka ei näe et millal ilm ilusaks läheb.
Tere.
Sama mõte on ka mind juba pikalt vaevanud...ja ega seal tütarlastega hullamiseksgi palju ruumi ei minu meelest ei leidu...
Aga nunnu asjandus autol sabas, seda on ta kindlasti.
Vahva.
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 2,172
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Auto müüdi alt ära ja kasutuseta on plastik - alumiinium "kuut" pikkus 2,23 m laius 1,5 m kõrgus 60 cm. sobiks haagisele, millel on rattakoopad väljaspool ja sisse jääb rohkem ruumi. haagisele lisaks osta portekõrgendused ja ruumala suureneb. Tagant akna ja luugiga ees aken (kinnine) külgedel väikesed aknad, vändates avanevad, nagu lennuki tiivad. Toodud Eestisse 1980 a. olümpiaks. Realiseerimiseks on ka teisi plastik "kuute"
Parimat h2rra
http://nagi.ee/photos/pildidplatsil/24295311/
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 3,013
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Olen oma haagist tutvustanud samuti kui ratastega telk milles on voodi alati tehtud ja lisaks on statsionaarne köök.
Samas on asi kinni mõtlemises ja elustiilis meie oleme oma haagisega käinud 2+2 inimesega 5 viimast suve Euroopas 4...6 tuh. km reisidel ja kõik OK.
Postitused: 6,993
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Lisarõõmu saab kergest koormast. Need suured lukssuvilad kiusavad vedurit ikka mõnuga. Mul kogemus küll pisike, aga ma ei kujuta ette ennast tonnise käruga tuhandeid kilomeetreid läbimas.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,523
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
56
(30-08-2017, 15:50 PM)Marko Kirjutas: Lisarõõmu saab kergest koormast. Need suured lukssuvilad kiusavad vedurit ikka mõnuga. Mul kogemus küll pisike, aga ma ei kujuta ette ennast tonnise käruga tuhandeid kilomeetreid läbimas.
Eks see sõltub suuresti vedurist. Tegelikult isegi sellise väikese autuga, nagu WJ kere Grand Cherokee sõidab kolmetonnise haakega viiskuustuhat nii, et ei adu ka erinevust. Noh, kütusekulu on muidugi suurem, a see on kolmandajärguline küsimus.
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
30-08-2017, 16:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-08-2017, 21:21 PM ja muutjaks oli
Marko.)
Ei vaidle.
Marko kirjutas ju - kogemus pisike. W123 MB300D ja alla 750 kuut - jube

Las see asi olla, solgime teemat. Amortide eest juba riidlesime, nüüd üldine tarvitamiskõlblikkus? Pole vaja.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 183
Teemad: 4
Liitus: Apr 2004
Maine:
5
Siis on hea.
Aga kui aknad kuidagi ei sobi siis võiks periskoobi katusele panna, hea ju loodust vaadelda kui uni ära läheb.
Maine:
32
kas stanget ei saaks keerata teist pidi, et number oleks all-pool ?
tundub minu silmale, et nii võiks olla kenam.
Maine:
32
süües kasvab isu - aku võib täna olla väike aga jäta võimalus suuremaks
laadimise teeks (ise teen kah kohe varsti - kevadeks) nii - tõmban auto akult 2 karva otse akult taha pistikuni, vahetan 7-pin pistiku 13-pin vastu ja lasen veduri akult voolu pistikusse läbi relee mida juhitakse veduri tulede pealt s.t. kui autol tuled põlevad siis on ka pistikus laadimiseks vool olemas ja kui ei põle siis ei lae kah. see välistab auto seismise ajal auto aku tühjaks tõmbamise.
samuti vahetan haagise pistiku 13-pin vastu ja sealt samuti 2 karva otse akule.
et kasutada sama autoga hiljem suvalist 7-piniga haagist müüakse mõne euriseid vahetükke.
13-pin pistik on selleks tegevuseks ju lausa ettenähtud et laadida akut ja toita tarbijaid otse auto süsteemist.
kuigi on ette nähtud 2,5 mm2 juhe panen ise tõenäoliselt 4mm2 juhtme.