(28-09-2019, 22:45 PM)aavu Kirjutas: (07-10-2014, 11:04 AM)kass Kirjutas: [quote='kass' pid='484824' dateline='1569696839']
Jah, sellist foorumit te tahtsitegi ja saite ka, edasi läheb veel paremaks! Ähh - ähh, ähhhh, pagan,
http://forum.planet.ee/
Kas sama saatus?
Vaata, Aavu, ma ei tea, mis foorum see planeedi oma on ja ma ei tahagi teada, selle foorumi kohta tegin kunagi teema - kuhu lähed... Endine foorumist liiga vara lahkunud ksf! Dad andis küllaltki objektiivse kokkuvõtva vastuse, läheb sinna, kuhu lgp! ksf! Marko mind korduvalt saatnud on!
Mina enam selle foorumi suunavalikut ei määra, sellest ajast, kui "noored, tattnokkadest tegijad" ja "vanad peerukottidest olijad" (on ju naljakas!?) õpetasid minu leebe kriitika peale, et mul oleks parem siit foorumist tallad teha või siis postitada endale sobivaid postitusi ise, et mul oleks, mida lugeda, mitte iriseda teiste kallal valede postituste pärast...
"Brobleem" on selles, et mõned liiga suurte munadega ksf!-d arvavad, et nemad teavad, kuidas on ja kuidas peab, nad ei kõhkle seda ka teistele, rumalamatele ja puudulikumatele selgitamast ja neid pidevalt õigele teele suunamast! Arvan, et murrangulistel aegadel olid just sellised enesekindlad kaasmaalased need, kes koostasid teatud turismireisi nimekirju kaugele maale saatmiseks ja 1944-l aastal Kalevi-Liival "relvavendadega" veidi koostööd tegid.
Iga ühe jaoks on eetika piir ja "punane joon/niit" eri kohas ja mina ei ole mees, kes siin teisi õpetama hakkab, kuidas on ja kuidas peab, selleks on siin enesekindlaid tegelasi piisavalt ja ka FOPO tegelane peaks olema, kes ehitusteemade vahel ebasobivaid postitusi kustutab! Ühtlasi kasutan meeldivat juhust, et kustutada Viplalale antud +1 selle eest, et ta käskis mul vait jääda ja magama minna, arvan, et see ei ole enam seda jama väärt!