26-10-2020, 19:11 PM
Lõpptulemuss pn ikka, et kui ala paariks päevaks vaja, 2kw õliradikas sisse pikendusega ja saab ilma meeletu ümberehituseta
(26-10-2020, 18:22 PM)olevtoom Kirjutas: Kas keegi oskab kasutada säherdust lukustatavat kütusepaagikorki:
?
Nagu näha, saab arvudega 1, ..., 12 rõngale B vastavusse seada kaks osutit -- välimise rõngal A ja sisemise kettal C. Näib, et kuni need pole õigetes kohtades, käib välimine rõngas A (2. pildil) "korgi enda" D ümber vabalt (noh, teatud krõbinaga tegelikult) ringi, mistõttu korki lahti keerata ei saa. Õige koodi valik peaks A ja D omavahel fikseerima.
Lihtne oletus -- et piisab kahekohalise koodi valimisest (1. pildil näiteks 49) -- ei sobinud, kuivõrd ma viitsisin kõik 144 kombinatsiooni järele katsuda.
Seetõttu küsin abi.
(26-10-2020, 18:22 PM)olevtoom Kirjutas: Kas keegi oskab kasutada säherdust lukustatavat kütusepaagikorki:
....
Nagu näha, saab arvudega 1, ..., 12 rõngale B vastavusse seada kaks osutit -- välimise rõngal A ja sisemise kettal C. Näib, et kuni need pole õigetes kohtades, käib välimine rõngas A (2. pildil) "korgi enda" D ümber vabalt (noh, teatud krõbinaga tegelikult) ringi, mistõttu korki lahti keerata ei saa. Õige koodi valik peaks A ja D omavahel fikseerima.
Lihtne oletus -- et piisab kahekohalise koodi valimisest (1. pildil näiteks 49) -- ei sobinud, kuivõrd ma viitsisin kõik 144 kombinatsiooni järele katsuda.
Seetõttu küsin abi.
(26-10-2020, 20:56 PM)isandpauk Kirjutas: Minu silmanägemine näitab osade A ja D vahel stopper-rõngast. Lükka see laiali, võta D välja ning vaata mis seal kõhus on. võib juhtuda, et on puruks keeratud ja käibki ainult ringi.Aitäh, ma ei pannud pisiasja tähelegi... Karul on kõhus sakilised-auklikud seibid, mille sobiva pööramisega saab tekitada suurema augu, kuhu siseneb vedrugapingestatud tihv ning fikseerib omavahel osad A ja D. Loomulikult õnnestus mul lahtivõtmise käigus üks seib maha pillata. Panin selle prooviks ühtpidi tagasi ning korgi kokku. Nüüd asi ses mõttes töötab, et avav kood on olemas. Seda muuta ma siiski ei oska.
(27-10-2020, 13:11 PM)maaks Kirjutas: Дополнительное описаниеVäga hea, aitäh! Niisiis saab koodi muuta ainult luku laialivõtmisega.
...
(28-10-2020, 22:52 PM)saarrand Kirjutas: Plekist soojustamata kaarhall. Teatud ilmadega tekib lakke kondents, mis tilgub. Kuidas ravida? Selge, et ventilatsioonni vaja, aga kas piisaks vent restidest otsaseintes, vōi tarvis mingi parem lahendus tekitada?Ei piisa. Sama asi tekib ka puukuuri mille seinad tollisest lauast 2 sendiste vahedega.
Hetkel ühtegi ava ei ole ja uksed ka kinni.
(28-10-2020, 23:11 PM)klemm Kirjutas:Täitsa vahva värk. Selline ala PUR-iga üle lasta on vist tõesti väga jõhker.(28-10-2020, 22:52 PM)saarrand Kirjutas: Plekist soojustamata kaarhall. Teatud ilmadega tekib lakke kondents, mis tilgub. Kuidas ravida? Selge, et ventilatsioonni vaja, aga kas piisaks vent restidest otsaseintes, vōi tarvis mingi parem lahendus tekitada?Ei piisa. Sama asi tekib ka puukuuri mille seinad tollisest lauast 2 sendiste vahedega.
See kondents on kapitalistide välja mõeldud selleks, et saaks kalli raha eest lollidele kilet müüa. Sinu puhul muidugi kile paigaldus võimatu.
Päästab kui kogu hall pur vahuga üle tuisata ( isegi 5 cm aitab) Maksma läheb muidugi niiet ei taha sa isegi seda kokku arvutama hakata.
saarrand Kirjutas:Plekist soojustamata kaarhall. Teatud ilmadega tekib lakke kondents, mis tilgub. Kuidas ravida? Selge, et ventilatsioonni vaja, aga kas piisaks vent restidest otsaseintes, vōi tarvis mingi parem lahendus tekitada?Kas teatud kogus plekist korstnaid katusele ei tekitaks piisavat õhuvahetust?
(29-10-2020, 10:49 AM)olli Kirjutas: Isegi täitsa lahtise varjualuse plekkkatus tilgub kui õiged olud kokku juhtuvad. Samas selge on see, et mida rutem temperatuurid ära ühtlustuvad, seda vähem ta kokkuvõttes tilgub. Aga nii suure halli puhul kummaski otsas 10cm vent rest vast küll mingit muutust ei too. Vist on üsna hiljuti püstitatud halliga tegu? Võiks arvata, et aastate jooksul natuke läheb paremaks, kui vähemalt maapind all korralikult ära kuivab.Mõte oli pigem 60 x60 cm vent restid paigaldada, 2tk nii üles kui ka 2tk alla. 10cm rest vaevalt midagi tõepoolest muudaks. Hall sai püsti jah eelmise aasta detsembris.