Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(21-11-2020, 01:12 AM)martinjev Kirjutas: Oskab keegi selgitada, Mille jaoks allpool olevat atribuuti vaja on? Vanasti liigutati haagist autolaadse asjaga ja viimased meetrid vajadusel tõugati käsitsi... Ks nüüd on kombed muutunud.....
https://www.vidaxl.ee/e/8718475831761/ka...krehvidega
Kombed on ammu muutunud. Neid on ka puldiga juhitavaid.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
(21-11-2020, 01:12 AM)martinjev Kirjutas: Oskab keegi selgitada, Mille jaoks allpool olevat atribuuti vaja on? Vanasti liigutati haagist autolaadse asjaga ja viimased meetrid vajadusel tõugati käsitsi... Ks nüüd on kombed muutunud.....
https://www.vidaxl.ee/e/8718475831761/ka...krehvidega
Äi tegi enesele ise. Kiirem kui autole järgi haakimine ja mugavam, kui käsitsi tirimine. Ju siis toimib.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Ega kõik kärud ole kerghaagised, üle tonnise tühimassiga haagist hea liigutada.
Postitused: 720
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
45
Noh, ma olen mitmes kohas kasutanud kerghaagist aiakäruna. Mõttes, et kümme+ korda üherattalisega halupuid krundi teise otsa vedada on tüütu edasi-tagasi jooksmine, aga koos veduriga ei mahu põõsaste ja peenarde vahel slaalomit sõitma. see vidin oleks tiptop.
Samamoodi kui sul on haagise "jalust ära" parkimiskoht selline, kuhu vedurit ette/lähedale ei aja.
Üldiselt on KÕIKIDE abivahendite puhul vaja kaaluda, kas töö lihtsustamine ja rahakulu on parlanksis.
(Telc ostis just puurpingi, millele tegi alla rakise, sest 2400 ühesuguse augu puurimine trelliga tundus tülikam ja tööajana kulukam)
Postitused: 346
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Noh.kui haagist aiakäruna tarvitada,võib ju asja edasi arendada.Näiteks mingi hiina neljataktiline peale ja ülekanne enam-vähem kõndimiskiirusele rehkendada...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
see abinõu võiks üsna jumekas olla ilma tugirattata kärule.
samas prostam ratas koos kinnitusega on paarkümmend raha.
raskematele kärudele kuluks ää hoopis tugiratast särtsuga
keerutav sisteem.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Oskab ehk keegi põhjapanevalt selgitada, mis teema on meie kallitel kaasmaalastel 777 algusega numbritega? Olen kuulnud selgitusi nii Moskva registrinumbri regioonikoodist, kui õnnetoovast inglitenumbrist.
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(21-11-2020, 17:07 PM)muska71 Kirjutas: kui kellelgi vedeleb 4kw või 5,5kw 1500rpm mootorit võib julgelt pakkuda.
Kirjuta ikka kinnitusest ka! Kõik kaasvõitlejad ei tea peast su pingi marki-mudelit ja selle nüansse.......
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Mul ühel sõiduautol 333 ... juba 15 aastat küljes. ARK-is küsisin lihtsalt, et anna selline number mis meelde jääb muidu pean teist otsima teab mille järgi. Pandi lauale kolm kolme. Isegi meelehead ei pidanud välja käima.
Oleks teadnud, et selle järgi diagnoosi saab oleks muu numbri võtnud.
Ja veel. Olen suuri autosid siin töö peal sõrmede vahelt läbi lasknud omajagu ja kõigil autodel on 50 olnud numbri lõpus. Kaks autot on mis lõid pildi vähe sassi.Ühel oli 70 ja praegu 60.
Mida siit välja loeb?
Aquila captas non muscas.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Viimase numbri järgi käib pudelite arvestus, kui numbriks on 0 siis see tähendab 10.
Mida nende pudelitega teha ei tea, mina ei joo ning enda pudelid panin sahvrisse.
Kui kunagi jooma hakkan siis on hea käepärast võtta, ei pea konsumisse pedaalima.
Minu viimase masina nummer on 540 BoKeMon