Postitused: 47
Teemad: 2
Liitus: May 2011
Maine:
3
Mootori vastupidavusest-Kvaliteedist siis minu Volga on sõitnud 32000 ja natuke peale.
Mootori võtsin lahti sest peale paarikümmend aastat õues seismist lekkis ta igast otsast.
Lahtivõttes selgus,et vänt on tehasest kõver ja viimase raamsaale kaelalt oli ainult ühe külepealt vastu saalet puutund.
Nukknõlli teine nn saale ei puutund peaaegu üldse vastu nukka jne.
Olen sama meelt et volga mootorist hullemat ei ole mina teinud ega näinud.
Postitused: 443
Teemad: 19
Liitus: Jun 2002
Maine:
9
Muudatuste legaliseerimine teises liikmesriigis (Läti-Leedu-Poola?), seal arvele ja siis võõrandamine Eestisse koos lõpptoote siin arvele võtmisega?
Postitused: 4
Teemad: 0
Liitus: Feb 2018
Maine:
0
Venemaal küllalt populaarne Lexuse 3.0 liitrine või 4.0 liitrine. Lexuse 3.0 koos automaadiga 2jz , Volvo tagasillaga või 1uz loetakse suht igaveseks mootoriks.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
07-10-2021, 10:04 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-10-2021, 10:05 AM ja muutjaks oli
Aare R..)
Seda ma küll ei tea, misasi on gardaan (pööran lihtsalt tähelepanu), aga kardaanide tegijatena on palju kiidetud Pärnus asuvat kardaan.ee, pidavat olema asjalikud ja muhedad vana kooli mehed.
PS. Minul ei ole antud asutusega vähimatki pistmist ning omanikke ei tunne.
Postitused: 1,470
Teemad: 41
Liitus: Jul 2003
Maine:
15
11 sekundiga ilma turbota 0-100km/h ei ole vist ka paha tulemus 1377kg kohta.
Lisaks võibolla rumal küsimus ja ei oska õigesti vaadata, aga kas viimasel pildil turbiin on kuskil all paremas nurgas ja jõuab sisselaskesse pika kaarega mootori ja radika vahelt?
Ja kas see ce20ne turbotamine vajas ka sisemisi modifikatsioone võrreldes vabalthingavaga? Või lihtsalt puhur väljast külge ja voilaa?
Postitused: 150
Teemad: 0
Liitus: Feb 2017
Maine:
2
Väga äge asjandus! Sel suvel nägin ja kuulsin Põlvamaal ühte sisisevat Volgat, kas võis sama auto olla?
Postitused: 511
Teemad: 25
Liitus: Nov 2003
Maine:
5
Väga tore, et valmis said. Kas väljalaskekollektori tihendit vahetad kord aastas või pole see vajalik?