(21-01-2022, 20:43 PM)alfredo Kirjutas: Saatejuht väitleb küllakutsutud alkomagnaadiga - "kui sigaretipakile on selgelt trükitud hoiatus stiilis "suitsetamine on kahjulik teie tervisele", siis miks ei leia me sellist hoiatust näiteks viinapudelilt?"
Saatekülaline keerutab käes liitrist viina, vaatab seda igast küljest ja pärast väikest mõttekogumist arutleb vastu, "aga miks ometi, öelge mulle, peaks siin sildil olema hoiatus "suitsetamine on kahjulik teie tervisele"?"
Vb olen tõesti täielikult itiot, aga ei saa ka aru, mis nali siin on tegemisel!? Just paar päeva tagasi Sidruni Jüri küsis mult, et ega sina (siga), vist küll suitsu ei ole sisse-välja imenud? Mis ma oskasin valetada - no ilmselt ikka paar pakki (kes ei ole teemas, pakk on umbes 20 tsigaretti või baberossi, no mõlemaid on saanud imeda, mis siin valetada, aga ometi mitte kaine peaga!!!!).
No moraal on selgesti siin - ärge imege tubakut, see on kahjulik teie tervisele, pigem tehke väike snabilivobski, see on rahvuslik, kasulik teie tervisele ja kui ikka kahtlete, siis andke teada mulle, teen asja kahjutuks igal juhul ja ka teie anonüümsus karanteeriatkse kõva k- tähega...
Lihtsaid lahendusi armastavatele ksf! -dele (tean, et neid ei ole siin vähe) ei oskagi midagi kosta - vast niipalju, ärge suitsetage tubakut ja ärge jooge põletatud viina, see ei ole teie psiihikale mitte hea, las seda teevad inimesed, kel selleks on vajalik kogemus, väljaõppe ja eelsoodumus!
Olge terved ja ärge köhhhhhige ning ärge reostage sotsiaalmeediakanaleid!
Pestekrüsse, Priit