06-01-2022, 02:46 AM
(06-01-2022, 00:40 AM)spitfire Kirjutas: Mõnes maakeranurgas vaatamata kõigele muule, tehakse tõsise näoga veits peenemat huumorit ka:
https://www.youtube.com/watch?v=rJNZ7aLGpm4
![Wink Wink](https://forum.automoto.ee/images/smilies/wink.gif)
(06-01-2022, 00:40 AM)spitfire Kirjutas: Mõnes maakeranurgas vaatamata kõigele muule, tehakse tõsise näoga veits peenemat huumorit ka:
https://www.youtube.com/watch?v=rJNZ7aLGpm4
(01-01-2022, 18:40 PM)olevtoom Kirjutas: Head uut aastat!Noor ilus tüdruk hääletab tee ääres, suusad käes. Ükski auto ei taha peale võtta, lõpuks üks külamees tuleb oma GAZ 52-ga ja peab kinni. Tüdruk küsib: vabandust, ega te Otepää poole sõida? Autojuht: No sõidan küll jah, tule peale, viin su kohale, viska suusad kasti! Tüdruk viskabki suusad kasti ja küsib siis nõutul ilmel, suusakepid käes: ee... kas kepid ka? Autojuht: no kui nii kena tüdruk seda juba ise küsib, siis kuidas ma saaks keelduda!
Seda aitab meil alustada interneti-Postimehe pealkirjanik järgmise uudisega:
"Olümpiavõitja pragas venelanna tähelepanuta jätnud välismaalastega: ta vajas keppi, aga keegi ei pakkunud seda".
On ikka osavõtmatuid inimesi.
(07-01-2022, 12:11 PM)Mossemees Kirjutas:(01-01-2022, 18:40 PM)olevtoom Kirjutas: Head uut aastat!Noor ilus tüdruk hääletab tee ääres, suusad käes. Ükski auto ei taha peale võtta, lõpuks üks külamees tuleb oma GAZ 52-ga ja peab kinni. Tüdruk küsib: vabandust, ega te Otepää poole sõida? Autojuht: No sõidan küll jah, tule peale, viin su kohale, viska suusad kasti! Tüdruk viskabki suusad kasti ja küsib siis nõutul ilmel, suusakepid käes: ee... kas kepid ka? Autojuht: no kui nii kena tüdruk seda juba ise küsib, siis kuidas ma saaks keelduda!
Seda aitab meil alustada interneti-Postimehe pealkirjanik järgmise uudisega:
"Olümpiavõitja pragas venelanna tähelepanuta jätnud välismaalastega: ta vajas keppi, aga keegi ei pakkunud seda".
On ikka osavõtmatuid inimesi.
(08-01-2022, 00:25 AM)kass Kirjutas: Tere, Toomas!Aga palun!
Kas saaks veidi aeglasemalt ja mitu korda järjest? Praegu nagu ma eriti midagi aru ei saanud, LAZ bussiga iseenesest olen isegi suuski vedanud, olgu nad neetud! Muidu nalja tahaks alati saada (ja teha), samas olen ise suhteliselt vilets kepi- ja naljamees, viimased suusadki jäid 1981 Rapla Kaskooli staadioni alla laoruumi, praegu pole seda staadionitki vist enam. Jah. vist ongi nii, et juba ka ise vananimene, kuigi pussi ei roni väga, aga ikka igast naljast aru ei saa, vb küll mingitest keerulisematest keppinaljadest ehk ei koida, kuigi olen ka sellest aru saanud, et Mulgimaal on nalja standarttaseme latt küllaltki kõrge, võrreldes Põhja -Eestiga, Võrumaast rääkimata(Aga tahaks ikka aru ja osa saada!)
(07-01-2022, 18:56 PM)alfredo Kirjutas: Siin oli kohe näha võimalust kiireks juurdekirjutuseks ; )
Valga EPT jahukolonni üks autodest võttis varahommikul tüdrukhääletaja peale Tõrva lähedalt. Tahtis teine saada kuhugile Karksi Nuia poole.
Rutu mäe otsas käis kole jõmakas ja ZILi üks rehvidest lõpetas saluudiga töölepingu. Tõnn võttis tee äärde ja kuulutas pahaaimamatult, et nüüd läheb n....ks.
Tüdruk haaras ukselingist kinni ja karjus, et "Kas sa oled lollakas või? Sellise poriga! Kui juba midagi teha, siis parem kabiinis."
(08-01-2022, 11:19 AM)hulgus Kirjutas: Sama seltskond liigub talvisel ajal külateel, kuniks üks suur lumehang nad endasse neelab. Juht vannub: no nüüd hakkab kepp pihta...Minule teada versioonis on siin veel:
Naestehavas läheb näost valgeks...
Juht jätkab vandumist ja teatab, et nüüd peab ketid peale panema, muidu enne hommikut lahti ei saa
Naene küsib vaikselt üle: kas ilma kuidagi ei ...?
(08-01-2022, 18:38 PM)Raudpats Kirjutas: No sõber siis seletas, et igavene jama on, kui hakkad keppima ja võtad tüdrukul trussikud jalast ära ja selgub et need on sitased. Ja no sai ta vaevalt oma lause lõpetatud, kui Nival lõhkes rehv. Suure vingerdamisega sain auto seisma ja igatahes enne, kui ma autost välja sain, olid mõlemad tüdrukud kadunud ja rohkem ma neid ei näinud.Ju siis oli põhjust oma trussikuid häbeneda
(21-01-2022, 20:43 PM)alfredo Kirjutas: Saatejuht väitleb küllakutsutud alkomagnaadiga - "kui sigaretipakile on selgelt trükitud hoiatus stiilis "suitsetamine on kahjulik teie tervisele", siis miks ei leia me sellist hoiatust näiteks viinapudelilt?"
Saatekülaline keerutab käes liitrist viina, vaatab seda igast küljest ja pärast väikest mõttekogumist arutleb vastu, "aga miks ometi, öelge mulle, peaks siin sildil olema hoiatus "suitsetamine on kahjulik teie tervisele"?"