Jah ,kindel,minu muruniitmis karjäär hakkas sellisega ja 1 faasiline ei jõua seal teha ka midagi.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
(07-10-2024, 21:41 PM)diselist Kirjutas: Jah ,kindel,minu muruniitmis karjäär hakkas sellisega ja 1 faasiline ei jõua seal teha ka midagi.
Kui seal neid mitu varianti polnud siis mina olen pisut kahtleval seisukohal selle 3-f väite osas. Enda nooruses kokkupuude samal alusraamil elektrifitseeritud muruvikatiga. See omas sisse lülitamiseks hoovaga lülitit ja stardiks surunuppu. 3 faasilise puhul sellel surunupul nagu mõtet ei näe.
Muidugi võib olla tegu ka Nõukogude Inimese Niidukiga mis kättesaadavatest pudinatest loodud.
(07-10-2024, 21:41 PM)diselist Kirjutas: Jah ,kindel,minu muruniitmis karjäär hakkas sellisega ja 1 faasiline ei jõua seal teha ka midagi.
Kui seal neid mitu varianti polnud siis mina olen pisut kahtleval seisukohal selle 3-f väite osas. Enda nooruses kokkupuude samal alusraamil elektrifitseeritud muruvikatiga. See omas sisse lülitamiseks hoovaga lülitit ja stardiks surunuppu. 3 faasilise puhul sellel surunupul nagu mõtet ei näe.
Muidugi võib olla tegu ka Nõukogude Inimese Niidukiga mis kättesaadavatest pudinatest loodud.
Ikka jään 3f juurde, omal olemas olnud ka 1f, viimane suht pisike ja mannetu. Lüliti oli kahe nupuga, ühe vajutasid toore jõuga sisse ja töötas, teisest pikemast sai seisma panna. Ühe faasilisel oli mingi hoovaga ikaldus, mis väga kaua ei kestnud.
(Seda postitust muudeti viimati: 02-03-2025, 16:08 PM ja muutjaks oli Raudpats.)
Vanade Družbade spetsialistidele natuke spetsiifilist infot.
See puudutab neid eksemplare, milldel käepidemed kinnituvad tuulekoja külge. Starteri kinnitus on neil hilisematest natuke erinev. Kinnitus ise on teistsugune ja kinnituse all olevad võrgud ka erinevad. Nende võrkudega on kaks varianti silma hakanud. Kõigepealt vanem tüüp. Sellel on koonilise võrgu tugevdusribid hooratta pool. Ja servas olev võrgust võru on pigem klamber, mille keskel natuke võrku.
Uuemal tüübil on tugevdusribid väljaspool, ehk starteri pool. Ja võrgust võru on hoopis teise kujuga.
Družba suure oktoobri 60ndaks sünnipäevaks toodetud eriseeria õhusuunaja.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!