(12-11-2024, 19:51 PM)Raudpats Kirjutas: ..... Ma olen kehv keevitaja ja malmi ei oska ma üldse keevitada. Aga keevitada sellises strateegiliselt tähtsas kohas kokku malmi ja mingit sorti teras - see tundub kahtlane. Ma pigem üritaks nende spets elektroodidega malmi kasvatada ja see siis õigesse mõõtu töödelda.
Õhtust!
Hea teema ja hea kajastus nagu ka olen juba vihjanud!
Sander - Sa oled enda arvates kehv keevitaja, aga tundub, et oled hea õpetaja, et kes keevitada ei oska, see ....
Mina nii tagasihoidlik ei ole ning ennast kehvaks keevitajaks ei pea, ma, tõtt öelda, pole kunagi proovinud, aga kui keeruline see keevitamine ikka saab olla? Iga päev näen ma mitukümmet meest keevitamas, venelased, ukrainlased, lätlased, juudid, isegi mõned eestlased ja hispaanlane, on ka olnud asiaate ja muid ilma rahvuseta keevitajaid ... tõsi küll, nad keevitavad tavaliselt mitte selle traadist kepita (vist oli elegdroot selle nimi) vaid mingi traadiga, aga vahet pole, ma arvan, vb meil lihtsalt ei ole neid kepikesi? ja lihtsam on suvalise traadiga, no ma ei tea...
Aga moraal on, las mehed teevad ja toimetavad, on ju näha, et asi areneb ja liigub edasi, muidugi on hea, kui rahvas kaasa elab ja ka oma arvamust lisab...