automoto.ee foorumid

Täisversioon: LED valgustid ehk saagu valgus!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Mul on sarnane välisukse kohal. Tellitud ebayst, ilma liikumisandurita, liikumisandur ise kombineeritud juurde. Valgustab küll, täitsa hästi. Enne paigaldamist võtsin lahti, lisasin puuduvad kruvid, panin tihendi oma kohale Smile Maksin ta eest küll poole vähem, kui see meie eesti "soodus" hind.
See silt soodushind neile kes ise oma peaga mõelda ei oska.Sellise reklaamiga saad pea alati peksa.Bauhov müüs miskit muruniidukit 25%soodsamalt,guugeldasin pisut toote nimega ja mujalt oleksin saanud soodushinnast veel 50€ odavamaltBig Grin
Muidu need led prozed väga töökindlad
(13-11-2013, 14:58 PM)muska71 Kirjutas: [ -> ]See silt soodushind neile kes ise oma peaga mõelda ei oska.Sellise reklaamiga saad pea alati peksa.Bauhov müüs miskit muruniidukit 25%soodsamalt,guugeldasin pisut toote nimega ja mujalt oleksin saanud soodushinnast veel 50€ odavamaltBig Grin
Muidu need led prozed väga töökindlad

Oot, kas iipeist saab prosesid juba alla 5 euri? Sest saatekulud siia on säärase karbi puhul ikka teistkümne kanti...

Kohalik pood ju ostjate laiskuse pealt teenibki. Mind pani pigem muigama see, et liikumisanduriga saab odavamalt.Toungue
Mina näen viidatud reklaami peal hinda ca 20eur/tükk. Suvaline jebai müüja pakub ca 11$ eest, free shipping. Korruta taala kursiga läbi, päris 5 eur ei tule, aga 2x odavam, kui see meie 20eur hind ikka kindlasti. Isegi kui postkontoris käimise jalavaeva ka mingiks rahaks rehkendad.

Link ka:
http://www.ebay.com/itm/360641859342?var=630113014759&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648
Väga hea, et Eesti on neile lähedalSmile

Abiks link ka teistele huvilistele.

Muide, postkontoriga võib tänapäeval olla nii, et elukohajärgse asemel tuleb hoopis töökohajärgset pruukida. Sest vaid töötu (või rantjee) pääseb tööpäeval 9-12 postikusti manu.
Töökohase postkontoriga võib olla väike probleem, sest jebai müüjad tahavad tihti saata vaid paypali kinnitatud aadressile. Eesti posti infosüsteem on aga paraku vaimust vaene, ega võimalda mul määrata, millisest postkontorist ma oma pakke saada tahan, vaid saadetakse elukohajärgsesse. Seejärel pean ma helistama ja siis nad liigutavad pakku tasuta sama kandepiirkonna sees mõnda muusse mulle mugavamasse kontorisse. Teise kandepiirkonda liigutamine on aga tasuline teenus. Ja arva ära, kas ma elan ja töötan ühes kandepiirkonnas või mitte Wink

Ja minu linki ei maksa võtta kui kulda, see pole kindlasti ei odavaim ega usaldusväärseim pakkumine, vaid lihtsalt esimene suhteliselt soodus variant.

Ja näe, siin on veel veidi soodsam:
http://www.ebay.com/itm/10W-20W-30W-LED-Flood-light-White-warm-white-High-Power-Outdoor-Spotlights/111197195951?_trksid=p3984.m2206&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D31%26meid%3D2672313802096563484%26pid%3D100052%26prg%3D1187%26rk%3D2%26rkt%3D3%26sd%3D360641859342%26
(13-11-2013, 15:40 PM)Mahno Kirjutas: [ -> ]...
siis nad liigutavad pakku tasuta sama kandepiirkonna sees mõnda muusse mulle mugavamasse kontorisse. Teise kandepiirkonda liigutamine on aga tasuline teenus.
...

Jälle kooritakse maainimest.Sad Pahatihti kandepiirkond=postkontor.

Mis aga jebaitamisse puutub, siis kardetavasti pole ma ainus foorumikasutaja, kellele see veel üsna tume maa on.
(13-11-2013, 16:34 PM)v6sa Kirjutas: [ -> ]Mis aga jebaitamisse puutub, siis kardetavasti pole ma ainus foorumikasutaja, kellele see veel üsna tume maa on.

Mul ka sama m,ure,et ei saa kidagi jebitamisele pihta,konto sain suure vaevaga tehtud,aga edasi pumm pummSadMõni targrm äkki koolitab?Ma ka maalt metsast ja hobesega naga ka võsa vist.Üks varjant on mõni inglist valdav sõber appi võtta.
Ega seal miskit ülemöistuse rasket pole iseenesest, köige möistlikum on teha ka paypal'i konto(mis on su krediitkaardiga seotud, see omakorda siduda ebay kontogaWink), muudab ostmise väga lihtsaks.
Muidugi natuke mingit keelt peab ikka tönkama, vöisiis vähemalt möne tölkeprogrammiga veidi sinapeal olema.
Ei pea osalema oksjonitel, enamusi uusi asju saab ka niisama osta.
Jeebaitamisest maakeelne teema. Suur ja pikk, aga keda huvitab, saab uurida:
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=183734
keerulist sääl väga pole jah, aga aru peab ikka saama. kuugli tõlge võib probleeme tekitada.
kui siin aga soovitamiseks läks, siis paluks teadjamatel soovitada ka toimivat ledi, mille saaks toas (ja mõned ka õues) e27 pessa keerata. mul hakkavad 40w hõõglambid otsa saama. viimase lõpu hulgiost oli hinnalt kallis ja eluealt lühike. vihjeid paluksin siis just sellistele, mis vähemalt valguse poolest oleks hõõglambi spektriga. väljanägemist vist normaalset pole võimalik saada.
Veel üks võimalus ostmiseks on dealextreme, kus pea kõigi kaupade saatmine on hinna sees. Siin vastav otsing E27 pesaga seonduvale
Ise olen ostnud tavaliselt tooteid, millel on varasemate ostjate positiivsed arvustused.
Küsimus led jõuluehete ühendamise kohta. Ühes tähekujulises kaunistuses on 24 ledi, ühendatakse adapteriga pistikusse. Jama selles, et neid läheb ehteid ritta 6-7 tükki, igaühel oma adapter aga ei tahaks räästa alla päris elektrikappi ehitada. Kas oleks väga rumal mõte kõigil ehetel juhtmed kokku ühendada ja ühe adapteri taha ühendada? Kas peaks midagi silmas pidama?
Siis peaks üks toiteplokk 6...7 korda rohkem voolu ka andma.
Lõpuks laekus kaugelt hiinamaalt pakikene lampidega ehk nüüd on disko elutuba. Laes 5 sellist pirni, mida igaühte saab panna igasugu värvilisi vigureid tegema, 16 värvitooni, erinevad vilkumised jne. 5x3w annavad mõnusa maheda valguse, siis kui ei taha suurt lampi põletada. Õnneks saab ühe puldiga kõiki lampe juhtida, küll ühekaupa aga selliselt distantsilt, et mööda tuba jooksma ei pea.

[Pilt: multi-color_led_bulb_1.jpg]
jagan veidi kogemusi.
ostsin prooviks ebaist miskit sarnast nagu ksf! mahno eelpool viitas.
täpsemalt seukse asja: http://www.ebay.com/itm/360641859342?var=630113014759&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
võtsin samalt müüjalt nii külma kui sooja spektriga 10w prosed. ülikiire müüja näikse olevat. laupäe ostsin ja pühapäe ommuku oli staatus juba - postitatud. rammusa nädaliga olivad siin. 10 watised on üsna pisikesed, no vast nii pool vanast sajavatisest halogeenist. kruvisin kohalikust kaubandusest soetet pistikud ka sappa ja peab ütlema, et kohtvalgustiks sobivad hästi, üldvalguse jaoks jääb rammu väheks. spektriga on nii, et külm on ikka väärakalt sinine ja soe ja naatriumlambi moodi kollane. kumbki ei kõlba õigupoolest. a kui pool juhuslikult panin nad üheaegselt ja kõrvuti põlema, siis segunenud tulemus oli väga hea. kohe täitsa tõsiselt.
kes minu jutu pääle ehk plaanib ise ka osta, siis täitsa soovitan neid just nõnna osta, et mõlema spektriga asjad koos valgustama panna.
mingi aeg katsun nad statsionaarselt kuskile paika panna ja proovida ka pikemalt nende valgel tööd teha, et saaks rohkem aimu, kuis silm nende valgel ka seletab.
ja samuti ostsin ksf! alts-i viidatet dealextreme lehelt esialgu viis erinevat e27 sokliga pirni. samuti külmi ja sooje ja kõik erinevad, et proovida. ah jaa, mõlemad ostud jäid reipalt alla 22 euro ja seega toll siinpool raha ei küsi ja saatmine ka mõlemil tasuta. a vot selle dealextremega on veel asjad pooleli. esiteks polnud neil miskit laos ja sain selle kohta kirja, et vaheta ringi või tühista puuduv toode või soovi korral oota. no ma oleks ehk vahetand, aga vot ei saand aru, mihukest asja ponud. seega jäin ootele. mingi hetk siis teatati, et mingist asjast on uus versioon sama hinnaga ja panevad selle. no hüva, kõik ju sobib, kuna prooviga tegu. olin ikka ootel. siis mõni aeg hiljem tuli jälle kiri, et üht pirni ikka pole ja annavad raha tagasi. andsid ka, sellega polnd problasid. ja pidavat kohe kaup teele minema. siis tuli teade, et tellimus saadetakse kahes osas. nojah, ise teavad, saatkui kuis neil parem on. ja nüüd täna siis sain esimesed kaks pirni kätte.
ma proovin vast lingid tekitada ja siis kommenteerin edasi.
nii, tundub, et üks saabund asi on see: http://dx.com/p/cnlight-e27-3w-170lm-320...20v-221804
mul siin toas vanaaegne kolme kopsikuga laelamp, kus muidu sees 40w hõõglambid. ühe neist asendasin selle lediga. see lubatud soe valgus on küll pisut külmem kui hõõglampidel, aga palju külmem pole. kui fotoka leian siis proovin ehk pilti ka teha. asi mulle igatahes meeldib. 3w võimsus on pisut lahjem kui 40w hõõglambil ja igatahes oluliselt parem kui 25w hõõglamp. kui led oleks 10x väiksema võimsusega hõõglambist, siis ilmselt oleks valgusjõud samaväärne.
teine on ka kolmevatine ja vot seukest ma tellind pole, ju siis see on see asendatud asi. ma ei suuda karbil olevate hieroglüüfide järgi ja linki tekitada. a ega väga vaja ka vist pole, kuna see asi mulle ei meeldind eriti. kui saan pildid ehk kunagi tehtud, siis vast seletan täpsemalt.
mul on selline tunne jäänud, et pirne jms tellides tuleks teravamalt pöörata tähelepanu valgusjõule ehk luumenitele ja pidada silmas ka seda, missuguseid tehnoloogilisi osi ehk LED-e on antud valgusti juures kasutatud. Lugupeetud Basilio on ka pisut selgitanud erinevusi.
Ise sain nats mööda püksa E27 sokliga pirnidega, tellisin 12W-sed, valgus külm. Saabunud pirnid olid küll 12w ja valgus külm, kuid mõõtudelt tunduvalt pisemad, kui tavaliselt sama võimsad ja ka saadav valgus ei ole sugugi sama vaid...noh, poole väiksem. Kasutan neid pirne üldvalguseks keldris, puukuuris jms kohad, kus on tarvis vaid pisut valgust, et millegi otsa ei komistaks. Edaspidi olen targem. Kasutanud olen DH-Gate keskkonda, seal valid kauba, maksad üks kord, raha paigutub DHG kontole, siis hakkab pihta tellimus täitmine, mida saab edukalt ka kontrollida (vahel ka mitte, eriti, kui on tegemist free shipping-ga ja Hiina ehk China Post-ga). Müüja saab raha aga kätte alles siis, kui ostja on kaubaga rahul ja annab vastava kinnituse.
Samas saab ka müüjaga kirjavahetust pidada.
GU-10 sokliga valgustitega olen väga rahul, 3w-sed, saab kasutada tavaliste süvistatavate ripplaelampide võrusid ehk armatuure. Väiksem vannituba, nii 4 ruutu ja neli tükki laes - aja habet nagu estraadil Smile!
(28-12-2013, 20:46 PM)meli666 Kirjutas: [ -> ]10W andmetes kirjas 900Lm ja välja toodud, et võrdne 100W tavahõõgpirniga.
See on jõle kahtlane jutt küll. Eks hiinlased kirjutavad andmetesse süüdimatult midaiganes.
Endale led prožektoreid veel ostnud pole, aga 10W prosest on jäänud mulje, et kõlbab vaid välisukse kohale treppi valgustama. Et maoli ei lendaks. Ise vaataks alates 30W. Need aga suht kallid, sellepärast ka siiani ostmata.
Tähelepanek eesti hindade kohta õige, suuri prožektoreid ei ole mõtet kaugelt postiga tellida. Suurte ja raskete asjade transport on mõttetult kallis ning kui toll tahab ka vurrusid kooreseks saada, siis pigem tasub Eestist vaadata.
Endal on plaanis ära kasutada olemasolevad halogeenprožektorid ja need ümber ehitada. Milleks toimivaid asju ära visata? Kavas on tellida Piranha ledidega plaadid ja proovida ära ka võimas COB led, mis on samuti 3x odavam kui osta terve prožektor. Led prožektorite kõige kallim osa ei ole ju led ise, vaid alumiiniumist kopsik koos jahutuse ja toiteplokiga.
minu nende 10w prooviks ostetud prosede esialgne ähmane mõte oli, et äkki oleks jumekas kui neid nii umbes 100 tükki viihalli lakke panna. 4m põrandast. ja umbes 400m2 põrandapinnaga. praegu nagu veits kahtlen. samas sääst oleks jumekas kui drl-idega võrrelda.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32