automoto.ee foorumid

Täisversioon: 4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ega siin väga kerget lahendust ei olegi. Üles tuleks leida signa karp ja näpuga ajada mööda juhtmeid, proovides leida mitteametlikke jätke. Asjatundliku paigaldaja puhul on need hästi maskeeritud ja korralikult peidetud.
Lõustaraamatus 600€ eest pakkumises 1 SooRont (vajab vähemalt esiklaasi, vb veel miskit)

https://www.facebook.com/commerce/listing/573708394744752/?media_id=0&ref=share_attachment
(02-05-2023, 10:48 AM)v6sa Kirjutas: [ -> ]
(02-05-2023, 01:06 AM)Marko Kirjutas: [ -> ]
(02-05-2023, 00:51 AM)Telc Kirjutas: [ -> ]Otsingul:
Kas kellelgi oleks Beldik-Berlingole 14"varuratast või vähemalt velge pakkuda?
4*108mm interneeduse andmetel.

Sierra rattaid on kuhjake, mõni rehv võib ka pandav olla, siseava 63 millegagi. Sobivuse kohta ei tea kahjuks.

Ei sobi, liiga suur ET. Eest veel mahub miski 165 rehviga , aga taha vajab tollist flantsi.

Neljapäeval on liiga hilja?

Varuvelg leitud. Berlingo saab alla uued papud ja üks praegu all olev rehv läheb sinna peale ja ongi varuratas olemas.
(09-03-2023, 14:17 PM)isandpauk Kirjutas: [ -> ]Kui kellelgi on midagi allpool toodud nimekirjast, mida autode varustusse komplekteerida, andke teada. Meie pakiautomaat võtab Põhja-Tallinnas sedasorti kraami vastu 24/7 ja olen kindel et ka ksf. Wagoneeri rohelised raketid tunnevad sedasorti asjadest puudust.

* Esmaabi pakid, autoapteegid
* veljevõti, rist
* puksiirköis
* 12V kompressor
* universaalne hüdrotungraud (pudelit ei taha)
* suured nipukad (6mm+ laius, ~480mm+ pikkus)
* mägi-aivari teip
* patareidega LED valgusallikad
* tulekustutid alates 6kg
* Akujuhtmed alates 600a või 40mm2

Enamusi asju kulub 1tk auto kohta. Esmaabi ja tulekustuteid üritame panna kaasa rohkem. Hüdrotunge läheb vahel vaja, kui autol ei ole oma tungi kaasas.

See nimekiri ka jätkuvalt aktuaalne
(02-05-2023, 20:06 PM)Sax Kirjutas: [ -> ]Lõustaraamatus 600€ eest pakkumises 1 SooRont (vajab vähemalt esiklaasi, vb veel miskit)

https://www.facebook.com/commerce/listing/573708394744752/?media_id=0&ref=share_attachment
Ostsin ära. Tänud vihje eest!
Nüüd peab selle Põltsamaalt Tallinnasse orgunnima.
(03-05-2023, 18:52 PM)vwt2 Kirjutas: [ -> ]Ega huvi paku-värv õige?
https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=193489868
Silm on peal. Kardetavasti pakutakse üle eelarve.
Autosid oleme enamasti hankinud annetuste abil ja remontinud metallikorjest saadud vahenditega. Praegu on annetustega praktiliselt ühelpool, kuna meie Sorontide ostujuht ksf. Nastik on meile just hankinud kaks ronti. Ma nüüd ei ole päris kindel, kas viga on autodele kleebitavates Slava Ukraine kirjaga kleepsudes (millel ei ole lehtme puhvetiga mingit seost) või milleskis muus aga tähelepanelik televaataja paneb kindlasti tähele enam kui kahekordset annetuste vähenemist nendel konto väljavõtetel, mida ksf Nastik siin lahkelt jagab.
Oleks millest neid osta, siis ostaks ja teeks. Vanarauda isegi leiaks, millega remonti finantseerida - praegu neli kohta ootel, kus kolmes tuleks rakendada atsetüleeni lõikurit. Kui on vabatahtlikke, andke märku - teostus ja transport teie poolt, atsetüleeni lõikur ja seonduv koolitus minu poolt.
Selle postituse kirjutamise algusest on möödunud umbes poolteist tundi. Vahepeale tuli mitu telefonikõnet ja muid värke. Igatahes tahtsin öelda, et kirjale lisatud piltidel on näha ksf. Telc eile alustamas Soront "ajudoonori" kinnikatmist, teiselpool autot teeb sama tööd siin foorumis kontot mitteomav Laura ning samal ajal vahetavad merekooli tudeng ning vilistlane tagumisi piduritorusid (leia pildil auto tagaosa alt kaks meest).
Seejärel juba fotosüüdistused tänasest, Ajudoonor kinnikaetuna ning merekooli tudeng koos ksf. Rene01-ga värvi segamas.
Praeguseks hetkeks peaks värvimine olema peaaegu lõppenud. Lähen uurin asja ja teen uusi pilte.
Eile sai oma Sorentole ka roheline kuub selga lajatatud ning täna juba rõõmsalt liikvel. Või noh päike ju tasuta ja kõikse parem kuivati  Big Grin
Paneme siis punkti tänasele sorondi-värvimisele. Tulemus pildil.
Kui ei küsi ei tea ka vastust ? Äkki on kellegil 15" 6*139,7 offset 38 (36..40)kahte velge? Oleks vaja Frontera"kaks" alla. Hetkel on ees mingid väga vale offsetiga veljed mis turritavad välja ja lähevad keeramisel vastu. Vahet pole kas plekk või valukas. Ka ilu pole oluline.
Lisan veel,et keskava on 100.5mm
värv vähemalt õige ja sõidab ka jutu järgi.

https://www.osta.ee/vw-transporter-nr-49...89868.html
(04-05-2023, 14:55 PM)diivan Kirjutas: [ -> ]värv vähemalt õige ja sõidab ka jutu järgi.

https://www.osta.ee/vw-transporter-nr-49...89868.html

Mõned postitused tagasi on sellest juba juttu olnud.
[attachment=97638]
Kohaleviidava humanitaarabi ja varustuse kogus on vaikselt kasvanud selliseks, et Rakvere Soront tegi täna külastuse kodukanti ja võttis ühe piisonipoja sappa, mis ka roheliseks saab võõbatud.

Piisonipoja endiseks omanikuks üks vanahärra väljalaskeaastaga 1929, enam ei sõida haagis sabas. Käru seisukord üllatavalt viisakas. Enamuse ajast seisnud klassikalises zubrikuasendis - garaažis sees tagaotsa peal püsti.
Täna kell u. 22:20 sai Berlingo sinnamaale, et ksf. Rene01 hakkas seda värviga katma. Enne sai vahetatud üks eesmistest õõtsadest, mille puksid olid õhtul, eemaldatud katuselt vilkur jne.
Ühtlasi lisandus minu kaasabil suvetöö nimekirja 1000.- € eest Sorento otse Vormsilt.
[attachment=97654]
Sellel autol on nii mõndagi head aga ühtlasi on tal ka väikesed vead Smile

Ja kui keegi peaks Tartu poolt tühja puksiiriga lähiajal Tallinna poole liikuma ja tahab meie teise eile soetatud üllatusmuna Põltsamaalt kohale tuua siis andke julgesti teada!
Nagu näha, venivad garaaziõhtud järjest pikemaks. Lisatud piltidel roheline berlingo ning tänase päeva kahtlemata parim uudis - kaks karpi sääsetõrjet siinselt foorumlaselt. Väiksed karbid, sisu ootuspärane, remonti ja värvimist ei vaja, lihtne transportida, tollideklaratsiooni ei vaja.... Kindlasti on veel palju häid omadusi võrreldes ksf. Telci ja Nastiku tänaste saavutustega.
Täna tuli üks väike pakike ukse taha, mis organiseeritud siinse foorumlase poolt. Sees peamiselt haiglatele sobivad meditsiinilised abivahendid. Koos juba olemasoleva ja veel tulemata kraamiga on lootust Vivaro buss laeni täis saada. Plaan viia Ukraina ning seal postiga edasi saata.
Tänaseks on kõik 5 Soronti ja Berlingo läbinud sillastendi. Berlingol sai vahetatud mõlemad esimesed õõtsad enne sillastendi, kuna puksid olid õhtul.
Hakkab tasapisi looma.
(05-05-2023, 00:48 AM)isandpauk Kirjutas: [ -> ]ksf. Telci ja Nastiku tänaste saavutustega.

Nastik soetas Soronte, ühe vedas kojugi. Minul läks eilne päev selles valdkonnas suisa lappama. Lõuna ajal ostsin ettevõttele veoka (mis pole tegelikult oluline), seejärel tõin Rakverest Ukrainasse viimiseks piisonipoja ja päeva lõpetas kiri osta.ee töökalt kollektiivilt, mis kuulutas resultatiivseks mu automaatpakkumise Mazda B2500 osas.