automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
On ehk kellelgi mõnda üleliigset puulõhkuja koonust(käbi), mul see veel puudu, et saaks masina valmis teha...
Ühendust võib võtta foorumi kaudu või telefonil 55624799
Ise asun Viljandimaal ja käin ka Tallinnas, aga kui on kellelgi kaugemalt pakkuda, siis saab ju saata tänapäeval erinevaid kanaleid pidi!
ma lihtsameelse inimesena ei ole peris kindel, misasi on koonus või käbi, aga kui täiesti juhuslikult peaksid otsima lõhkuja kruvi, siis selline asi on näituseks tööriistamarketis müügil.
Tere-tere
Egas kellelgi vene jalgrataste juppe üle pole? Tunneks huvi lenksu, paari sadula, vahepuki, kahe suure(esimese) hammasratta ja kettide vastu. Võib ka pakkuda komplekti velge, pedaale.
Käsil üks väike projekt, kui valmis jagan pilti ka.
Ühendust saab PS-i kaudu. Hea oleks kui pudinad saaks Tartu- ja Põlvamaalt.
Kris
Kas kellegil on üle GAZ 51/52/53 rehvide mahavõtmise heebleid? Vaja originaale ja 2 tk. Mõlemad on erineva kuju ja pikkusega.
Kes aidata saab andku märku!
Ehk vedeleb kelllegi üleliigsena T-40 roolimunakut (vaja oleks nii munakut ennast kui ka vastu keeratavat teist poolt). Tänud juba ette!

EDIT: Probleem leidis lahenduse!
Vaja siis ühte rehvi T25 le 11,2x28 soovitatavalt kasutatud ,et sobiks teise kulunud paarilisega. Või ka tervet T25 ratast sellise rehviga.
5141084
Päälinnas see reede-laupäev-pühapäev keegi mulle ühe korralikuma euroaluse ei taha annetada, väike õlu võimalik hüvituseks Cool

Tänud ette!
(28-04-2013, 22:16 PM)Maamees Kirjutas: [ -> ]Päälinnas see reede-laupäev-pühapäev keegi mulle ühe korralikuma euroaluse ei taha annetada, väike õlu võimalik hüvituseks Cool

Tänud ette!

Pead silmas, seda reede-laupäev-pühapäeva, mis just lõppes, või järgmist?

Kui järgmist, siis on mõeldav. Lubada ei saa. Kui mujalt ei leia, saada mulle neljapäeval PS, siis saan kindlama vastuse öelda.
Hmm, ikka neid mis tulemas jah, reede olen päälinna tulemas ja oleks ühte vaja küll, jään lootma.
Mure järgmine: Tarvis oleks PILTI Vana Volga originaalakust. Materiaalosa pole vajalik, tarvis oleks lihtsalt (soovitavalt lähivaates) pilti. Guugeldades ei hakanud silma või ei osanud otsida.
Asjaga suht kiire, tänud ette!
Nii laisk ei saa ju olla Wink

guugli pildid lahti ja trüki sinna vanad akud ...

http://www.hot.ee/jannotest/Autod/320it/akud.jpg

http://media.okidoker.com/data01/c/1/8/5...?updated=0

Dad.
(29-04-2013, 15:19 PM)dad Kirjutas: [ -> ]Nii laisk ei saa ju olla Wink

guugli pildid lahti ja trüki sinna vanad akud ...

http://www.hot.ee/jannotest/Autod/320it/akud.jpg

http://media.okidoker.com/data01/c/1/8/5...?updated=0

Dad.

No võiks vähe rohkem lähivaates pilt olla.
UNIC MTJ-i on tarvidus nõukaaegsete vundamendiplokkide järele ei pea olema kaubandusliku välimusega ja kudagi saame ka transpordiga hakkama.

Dad.
Lisaks GAZ 53 kummi heeblitele vaja ka ühte ZIL 130 V8 mootori, klapikambri kaant n.ö seina deokoratsiooni eesmärgil!
Niimoodi et siis, kuidas nüüd öeldagi, peaks kalkuleerima ja vajadusel urineerima... (ekspresidendi jutt). Vaja ühte lagunenud võsasaag Stihl FS450, mu omale nagu doonoriks. Korpus ja reduktor mind ei huvita eriti (muidugi pakkuda võib) Gaasirutska ja Stihli poldid, kruvid on eriti tere tulnud.
Ahh!!! Et mida vastu, rahakopka leiab ikka. Veel parem tasu oleks tulen siis massinaga trimmerdama või võsa niitma.
Tunnen huvi Tallinna Autobussipark vimpli vastu.
Samas on ka veider huvi 90date (eriti alguse) kassettide vastu (kooperatiivide omadki), kus selliseid amatöörlikke reklaame peal võib olla. Siiani räägib üks kamraad mingisugustest Aravete KETE reklaamist, kus kaubaaluseid kiideti. Keegi mäletab ehk veel?
Huvitaks nende digitaliseerimine.
Üks absurdinäide siiagi:
http://www.youtube.com/watch?v=ND9aVs7XDRA
Oleks hädasti vaja ühte hüdrojagajat puulõhkujale - ei pea olema prillikivi ning sektsioonide arv pole oluline, kuid vähemalt üks peab olema töötav.
Vastu leiab ka miskit meelele või maole.
(poe hindadega olen kursis - otsiks siiski vähe soodsamat alternatiivi kuna aasta lõhutav ports pole suur)

Ats.
ES või 58131553
Hei,

Ega kellelgi ei ole üle (hüdro)silindri vart 20mm läbimõõtu ja pikkust võiks olla nii 300 400 mm, seisukord ei ole oluline, väiksed kriimud ja kahjustused mind ei murjenda, kuna ei leia kasutust originaal otstarbel. Oleksin hüpper tänulik asukohaks siis Tartu ja ümberkaudne
Üle selline hüdrojagaja. 4 sektsiooni, saab teha kuni 2 sektsiooniliseks siis jäävad vajalikud klapid alles, kahepoolsed sund asendid (ujuvat pole, vähemalt ei fikseeru) originaalis autoveo treilerilt, seega polnud ka vist vaja.