automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 2)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Vaata kus paha toode. Varem lasi laomeestel varastada ja odavalt "otse" müüa, nüüd paneb kirvest Smile
(12-06-2019, 18:12 PM)vant Kirjutas: [ -> ]Vaata kus paha toode. Varem lasi laomeestel varastada ja odavalt "otse" müüa, nüüd paneb kirvest Smile

mingi aeg veeti jäägid kuhugi jüri kanti ja nüüd taas sauel,aga kvaliteet jah olematu.pakun,et neemest ja arukülast saad uue korraliku soodsamalt kui tootest selle risu.
(12-06-2019, 18:12 PM)vant Kirjutas: [ -> ]Vaata kus paha toode. Varem lasi laomeestel varastada ja odavalt "otse" müüa, nüüd paneb kirvest Smile

võib ka nii mõelda ja küllap nii ka oli. aga samas sai otse laomeestelt võetud kraami eest ka kontorisse maksta ja raamatupidamisse sobilik paber anti ka.
(12-06-2019, 18:30 PM)muska71 Kirjutas: [ -> ]mingi aeg veeti jäägid kuhugi jüri kanti ja nüüd taas sauel,aga kvaliteet jah olematu.pakun,et neemest ja arukülast saad uue korraliku soodsamalt kui tootest selle risu.

Kas see Neeme küla vend üldse tegutseb enam? Börsis kuulutust ei ole telefonile helistades öeldakse, et number pole enam kasutusel.
guugel enam Asuküla paetoodete tehast vms ei leia - kas see on hingusele läinud? Mu 2010a käigust sinna on juba mõni aeg...
teeks hea meelega kodus nn külalistemaja niisketesse ruumidesse samasuguse paeplaat-mosaiikpõranda, nagu pea 10a tagasi maakodusse sai. Toona müüdi Asukülas praaki (sh purunenud ca 10mm paksud lõigatud plaadid) hinnaga ca 80eek/t. Mahasaamine oli tüütu, aga tulem on vaeva väärt!
Küsimus autovärvijatele või jupivahetajatele.
kui palju maksaks sellise Galaktilise Fjordi külje taastamine?

[Pilt: 1_10_5fLKebFjqxZX1560327086.jpg]
https://www.soov.ee/12107557-ford-galaxy...tails.html
Kõige lihtsam on siit https://elv.ee/varuosaparing/ küsida, kas selliseid uksi üldse kusagil romulas on ja palju maksavad.
Lammutusest uued ukseplekid otsida,eriti hea kui sama värvi oleks siis saab ilmselt suht soodsalt hakkama.Neid uksi taastama mina näiteks ei hakkaks.
(13-06-2019, 14:14 PM)tõnn Kirjutas: [ -> ]Küsimus autovärvijatele või jupivahetajatele.
kui palju maksaks sellise Galaktilise Fjordi külje taastamine?
Oma asukoha või liikumiste järgi soovitan saata vastava järelepärimise mitmesse erinevasse (soovitaks vähemalt 3) autoremondi töökotta. Saad reaalsed pakkumised.

Sisetunde järgi pakuks 500-1500 eur olenevalt töökojast, kvaliteedist ja varuosade hindadest/saadavusest. Seda muidugi juhul kui kahju piirdub uste vahetamise ja/või värvimisega.
Kui uksepost või mujalt kere peaks ise kõver olema siis kerevenitus on üsna kallis lõbu ning 1000 euri peaks selle alla kindlasti planeerima kui mitte rohkem.
(13-06-2019, 12:31 PM)13piisab Kirjutas: [ -> ]guugel enam Asuküla paetoodete tehast vms ei leia - ...
kõigi kivilõikajate juures on prügimäed, kust väikse raha või isegi aitähhi eest saab järelnoppimist teha.
(13-06-2019, 17:10 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]kõigi kivilõikajate juures on prügimäed, kust väikse raha või isegi aitähhi eest saab järelnoppimist teha.
Ma kardan, et Sa üldistad liiga lahkelt. Suvaliste kivilõikamisjääkidega pole midagi teha.
küsin täpsemalt: millised kivilõikajad toodavad mõlemalt poolt siledat ja ühtlaselt 8..10mm paksu paeplaati, mida praagihunnikust vähemasti ca 8m2 jagu saab? Soovituslikult nii, et hunnik on kordades suurem ja saab valida.
mina olen vaid paaris kohas käind hunnikuid vaatamas. mõõtnud ja sorteerinud eriti pole.
seuke õhuke on fasaadidele mõeldud ja kõik saevad seda usinalt. seega jätaksin täpsema uurimise sulle.
Ehk oleks mõistlik lihtsalt suvalised tükid natuke paksema aluskihi sisse panna ja siis karmima kopteriteraga viimistleda?
Lihtsalt teoretiseerin. Kogemus puudub.
(13-06-2019, 18:48 PM)13piisab Kirjutas: [ -> ]... millised kivilõikajad toodavad mõlemalt poolt siledat ja ühtlaselt 8..10mm paksu paeplaati...

"Kaarma dolomiit" või vähemasti enne oli sellenimeline. Käisin uurimas sama küsimust. Praagihunnikut nagu polegi ja kui on, siis sama hinnaga, mis terve plaat. Ostsingi hunniku tervet plaati, mis tuleb tarbimiseks ise "praagiks" teha.
Siberist leiti 40 000 aastat tagasi elanud hundi pea.

Kui arvestada tänapäevase hundi proportsioone, siis kui suur võis see hunt olla? Rolleyes
Tekkis mõte ehitada saunaahi. Kasutada tahaks  kahte volvo veoauto piduritrumlit. Mõned väidavad, et ei ole ahjuks hea materjal, pidi praksuma hakkama. Küsiks targematelt kas see väide on tõene?
Kas malmist? Taandub ehk malmi keevitamise võimalikkusele. Kui ainult trumlitest välja tuleb ja poltühendused, siis vast murevaba. Pliidirauad lähevad ka lõpuks praguliseks.
Mõned pildid ja mõõdud oleksid asjaks muidugi.
Malm ikka. Keevitama ei hakka, vajadusel poltühendus ja nöör tihendiks.
miks just piduritrummel?kuumus keerab malmi sinnasamma.tee parem roostevaba saad suht eluaegse ahju.