automoto.ee foorumid

Täisversioon: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 2)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nad võiks ju alustada Toompea parkimisplatsilt,seal hulgi igasuguseid linnamaastureid ja muid masinaid. Smile
Tõesti,et 7milli preemiateks maksta selle asemel loodagu mingi reserv.Selle raha eest saab ikka mõned maasturid küll ja kütuse ning tööriistad ka.
Põnevaks muidugi läheb kui sundkorras hakatakse võtma,mõni mees kindlasti pole nõus vabatahtlikult loovutama.Lasevad maha või? Sõjaolukord.
Olen oma silmaga näinud Venemaa avarustes 5_6 realisi paraleelseid raudteeharusid ,täis auruvedureid ,igaks juhuks ,vett ja hagu alla ikka jätkub.Niiet EEsti Automuuseumi "auruautod" esirivis. Big Grin
kõige vahvam on lause,et omanikul mingeid lisakohustusi pole,hoia ainult pill hooldatud ja korras ja paak täis,õnneks see polegi mingi kohustus Big Grin WTF!!!
Aga kui nokad selle puruks sõidavad,siis riigil pole mingeid kohustusi sulle see kompenseerida.
Mees mine vaata peeglisse ja siis vaata oma passi ja siis mine vaata uuesti peeglisse.
hundu615 Kirjutas:kõige vahvam on lause,et omanikul mingeid lisakohustusi pole,hoia ainult pill hooldatud ja korras ja paak täis,õnneks see polegi mingi kohustus Big Grin WTF!!!
Aga kui nokad selle puruks sõidavad,siis riigil pole mingeid kohustusi sulle see kompenseerida.
Kui mõnel apastraadil on paak 1000+ liitrit nt. siis tasuks ju riigi poole pöörduda selle täitmise küsimuses - vahest läheb ülehomme sõda lahti aga paagis haigutab tühjus. Tahate omale heidutuspõkat siis hoidke selle paak täis, vaene eestlane oma miinimumpalgaga seda täita ei suuda. Ja seda nii paar korda aastas kuna teatud tehnikal kipub paak ka seistes tühjenema... Big Grin
(14-01-2020, 22:06 PM)Mart69x Kirjutas: [ -> ]Mees mine vaata peeglisse ja siis vaata oma passi ja siis mine vaata uuesti peeglisse.
Huvitav ,kelle ,mille vastu selline lause. Sad
Kus kohast saab osta peno plaate suuremas mõõdus, 1.2x2.4m näiteks, 50mm paksune. Kokku umbes 70 plaati oleks vaja.
linnuke Kirjutas:
Mart69x Kirjutas:Mees mine vaata peeglisse ja siis vaata oma passi ja siis mine vaata uuesti peeglisse.
Huvitav ,kelle ,mille vastu selline lause. Sad
Sama küsimus?!
(14-01-2020, 22:35 PM)Kult Kirjutas: [ -> ]Kus kohast saab osta peno plaate suuremas mõõdus, 1.2x2.4m näiteks, 50mm paksune. Kokku umbes 70 plaati oleks vaja.
https://www.ehituskaup24.ee/ee/soodustooted?dir=desc&limit=20&mode=list&order=position&p=4
sõja puhul rekvireeritakse igas maailma otsas kõike vajalikku.
milleks nüüd selline kiun pidi lahti minema?
(14-01-2020, 22:56 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]sõja puhul rekvireeritakse igas maailma otsas kõike vajalikku.
milleks nüüd selline kiun pidi lahti minema?
Kus Sa nn.kiunu näed.Kõigil ju MURE ,et millal tööriistad autosse panna ja paak täis tankida. Smile
Lihtsalt ise olles eestlased viitsite jaurata ja nõmetseda sellise asja üle.  Lugege läbi riigiteatajast riigikaitseseadus ja tehke endale selgeks, mis asi on sõjaseisukord. Täis paagi ja korras masina mõiste on sisse kirjutatud, et vajadusel saaks seda tehnikat hakata kohe kasutama. Seadus ei näe isegi karistusmeedet ette selle eest su ZIL paak pole ööpäevaringselt täis. Kui siin riigis peaks tekkima sõjaolukord siis tekib see 99,99 venemaaga. Asi saab olema päevade mäng ja kui sa täna ei haka vabatahtlikult oma UAZikut kaitseväele anda siis homme heal juhul Vasja küsib ja eitava vastuse peale teeb lihtsalt sulle ilusa täpi otsa ette ja võtab. Pärast võib oma kompensatsioone ja puruks sõidetud masinaid taevas taga nutta. Lihtsalt riik tegeleb tehnika kaardistamise ja viisaka formaalsusega hetkel. Lugege uudis MÕTTEGA läbi ja isegi teatud juhtudel hüvitatakse ka kahjud. Igati väärt ette võtmine ja nii väike riik nagu Eesti peabki kasutama kõiki võimalusi. Nagu siit kõlama jäi siis peaks riik ostma kellegi preemia rahadest 3000 ühikut ATV sid, haagiseid, koppasid, kraanasid jne.. platsile seisma ja hoidma neid aasta ringselt korras ning iga 5 aasta tagant uute vastu vahetama. Mina igatahes olen nõus vabatahtlikult kogu oma tehnika andma sõja olukorras nii heas korras kui ma seda suudan hoida Eesti riigile kui sunniviisiliselt venelasele.

https://www.err.ee/1023526/kaitsevagi-re...rasoidukit
Ahjaa üks asi veel. Sõja ajal ma vaevalt muru niidan nii, et muruniiduki bensiini võin ka vabatahtlikult karraga kaasa anda mõnele aparaadile.  Big Grin
See on ju tore kui jõutakse kiirel sõja ajal pabereid täita....   Wink
(14-01-2020, 23:15 PM)Mart69x Kirjutas: [ -> ]Lihtsalt ise olles eestlased viitsite jaurata ja nõmetseda sellise asja üle.  Lugege läbi riigiteatajast riigikaitseseadus ja tehke endale selgeks, mis asi on sõjaseisukord. Täis paagi ja korras masina mõiste on sisse kirjutatud, et vajadusel saaks seda tehnikat hakata kohe kasutama. Seadus ei näe isegi karistusmeedet ette selle eest su ZIL paak pole ööpäevaringselt täis. Kui siin riigis peaks tekkima sõjaolukord siis tekib see 99,99 venemaaga. Asi saab olema päevade mäng ja kui sa täna ei haka vabatahtlikult oma UAZikut kaitseväele anda siis homme heal juhul Vasja küsib ja eitava vastuse peale teeb lihtsalt sulle ilusa täpi otsa ette ja võtab. Pärast võib oma kompensatsioone ja puruks sõidetud masinaid taevas taga nutta. Lihtsalt riik tegeleb tehnika kaardistamise ja viisaka formaalsusega hetkel. Lugege uudis MÕTTEGA läbi ja isegi teatud juhtudel hüvitatakse ka kahjud. Igati väärt ette võtmine ja nii väike riik nagu Eesti peabki kasutama kõiki võimalusi. Nagu siit kõlama jäi siis peaks riik ostma kellegi preemia rahadest 3000 ühikut ATV sid, haagiseid, koppasid, kraanasid jne.. platsile seisma ja hoidma neid aasta ringselt korras ning iga 5 aasta tagant uute vastu vahetama. Mina igatahes olen nõus vabatahtlikult kogu oma tehnika andma sõja olukorras nii heas korras kui ma seda suudan hoida Eesti riigile kui sunniviisiliselt venelasele.

https://www.err.ee/1023526/kaitsevagi-re...rasoidukit
See ütlemine :

[b]#3,804[/b]

1 tund tagasi

Mees mine vaata peeglisse ja siis vaata oma passi ja siis mine vaata uuesti peeglisse.

Oli igast kontekstist väljas (siiamaani).
(14-01-2020, 23:15 PM)Mart69x Kirjutas: [ -> ]Lihtsalt ise olles eestlased viitsite jaurata ja nõmetseda sellise asja üle.  Lugege läbi riigiteatajast riigikaitseseadus ja tehke endale selgeks, mis asi on sõjaseisukord.
Ära pane tähele. Nn valvekiunujatel ei ole ilmselt tehnikat, niiet mis nad ikka seadust loevad.

Küsimus oli lihtne: kas keegi on saanud teate. Küsimus ei olnud, mida ksf Aare R. & co seekord asjadest ja elust Eestis arvab. Kui see riik ei sobi, oleks ehk aeg see ise paremaks teha või mingi sobivam leida. Mitte viriseda.
(14-01-2020, 22:35 PM)Kult Kirjutas: [ -> ]Kus kohast saab osta peno plaate suuremas mõõdus, 1.2x2.4m näiteks, 50mm paksune. Kokku umbes 70 plaati oleks vaja.
Otsi katuse-EPSi. Ilmselt on vaid 3000mm pikka ja mu kõhutunne ütleb, et 50mm paksust pole - kes ikka nii õhukest katusele paneb või mitmes kihis jamada viitsib.
150mm ja 200mm on kindlasti. Plus trapetsprofiilid. Ja eri tugevused.
Kui kindlasti 50mm ja suurt vaja on ilmselt lõikamine abiks.
Virin on püsti ka auto24-s. Ilmselt veel paljudes muudes kohtades, kus mutrivillud koos käivad. 

https://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?last_page=1&tid=58137#1406249

Inimlikust seisukohast on ju tegelikult mõistetav, et selline uudis (mis tegelt pole uudis) ajab kenade asjade omanikel karvad turri. 
Mardi peeglijutt vajaks lahtiseletamist. Ridade vahelt võib ju midagi aimata, aga milleks nii põmmutada?

PS valvekiunuja on tegelikult üsna kuri väljend, kas paned nimed juurde?   Wink
Isegi mitteväärivate küsimuste koha pealt on teema kuidagi käest läinud.... Big Grin
(14-01-2020, 23:57 PM)linnuke Kirjutas: [ -> ]Isegi mitteväärivate küsimuste koha pealt on teema kuidagi käest läinud.... Big Grin

Vääriks omaette teemat, kus kõik saab lahti räägitud. Tööriistad, seisunkord, kohustused ja õigused mõlemal osapoolel jne. Paraku, pigem õnneks pole siin kirjutamas kedagi, kes seda situatsiooni oma koduõuel näinud on. Aga me oleme tublid, närime teoorias asja läbi. Diesel vist ütles - on alati võetud ja võetakse siin ka vajadusel. Lihtsalt loodame, et see hetk ei saabu kunagi.